Catherine Cooley, den tidligere administrerende direktøren i Binance, forsvant for 9 måneder siden

Katherine Cooley, kvinnen som ledet Binance.US i to år før hun ble erstattet under merkelige omstendigheter, har vært savnet i mer enn 270 dager, og folk er bekymret.

Coley ble valgt til å lede Binance.US i april 2019, før børsen markerte seg i det konkurranseutsatte amerikanske markedet. Hun var en av de få kvinnene i spissen for et stort selskap for digitale eiendeler og var et elsket medlem av fellesskapet, og dukket opp på endeløse intervjuer og arrangementer for å snakke om blokkjede, digitale eiendeler, kvinner i teknologi og mer.

I april 2021 kunngjorde Binance.US at Brian Brooks, den da fungerende kryptovalutakontrolløren, ville ta over som administrerende direktør. I pressemeldingen hennes nevnte ikke børsen Colley en gang, ikke en gang for å takke henne for tjenesten hennes.

Dette gnir mange feil vei. Meltem Demirors, en av de mest fremtredende og vokale kvinnene i rommet, kommenterte den gang: “De gikk av scenen hennes uten å si så mye, og gitt mengden arbeid hun gjorde, fant jeg det skammelig og usmakelig.”

Siden den gang har Cooley forsvunnet, i hvert fall fra offentligheten. Før hun forlot stillingen i Binance (noen hevder at hun ble tvunget til å trekke seg slik at Brooks kunne ta over), var hun en av de mest vokale personene i det digitale aktivarommet. Tweet det kontoen Hun har 44 600 følgere og vil dukke opp på arrangementer og intervjuer hver dag. Den siste tweeten hennes var 19. april i fjor.

Colis mystiske forsvinning har vært gjenstand for økosystemspekulasjoner siden den gang. Ifølge en rapport var selv de nære henne bekymret etter at de sendte bursdagsgratulasjonene hennes i fjor, og hun bekreftet ikke eller svarte dem.

David Schwartz, Ripples teknologisjef, avslørte for måneder siden at Koley heller ikke hadde svart på meldingene hans.

Som Asia Markets rapporterte i oktober, til tross for hennes oppfattede forsvinning, har familien hennes ennå ikke rapportert tapet hennes.

San Francisco Police Department sa til uttaket, “Vi er ikke i stand til å finne politirapporten knyttet til personen du henviste til.”

Kohlis forsvinning fra offentligheten kommer midt i et press fra Binance-sjef Changpeng Zhao for å bringe det amerikanske datterselskapet til offentligheten. Dette til tross for det regulatoriske bruddet på Binance ettersom rapporter om dets hensynsløse brudd på globale forskrifter fortsetter å dukke opp.

Brooks, som tok over etter Cooley i fjor, varte bare noen få måneder ved roret til Binance.US før han trakk seg. Mens han sa at han sluttet på grunn av strategiske forskjeller, ble det senere avslørt at Zhao nektet å følge noen av rådene Brooks ga som var rettet mot å gjøre Binance mer kompatibel. Potensielle investorer trakk seg også ut av 100 millioner dollar i finansiering da Brooks dro.

Han følger CoinGeeks Crypto Crime Cartel Serien, som fordyper seg i strømmen av grupper — fra BitMEX til BinanceOg Bitcoin.comOg BlockstreamOg formenOg Queen stykkeOg krusningOg EthereumOg
FTX Og svangerskap—som valgte den digitale aktiva-revolusjonen og gjorde industrien til et minefelt for naive (og til og med erfarne) aktører i markedet.

Ny på Bitcoin? Sjekk ut CoinGeeks Bitcoin for nybegynnere den ultimate ressursguiden for å lære mer om Bitcoin – slik Satoshi Nakamoto har sett for seg – og blokkjeden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *