FTX US kunngjør handelsresultater for hele 2021 og gir en operasjonell oppdatering

West Realm Shires Services Inc. (“FTX US” eller “Selskapet”), eier og operatør av FTX US, den ledende USA-regulerte kryptovalutabørsen, kunngjorde i dag sin forretningsoppdatering for 2021-kalenderåret.

Britt HarrisonPresident for FTX US kommenterte: “Gjennom 2021 har FTX US opplevd eksponentiell vekst og etablert seg som en markedsleder i det amerikanske kryptovalutautvekslingslandskapet. Vi har forbedret vår suite med samsvarsteknologier, og anskaffet en handelsplattform for kryptovaluta, futures og opsjoner regulert. fra CFTC foretok vi viktige avtaler på tvers av vår regulatoriske avdeling, lanserte NFT-markedsplassen med flere kjeder, brakte FTX Pay til en bredere brukerbase og mye mer. Siden starten i 2020 har vi fortsatt å vokse og utvide USA driften vår, med vår etterlevelse av regulatorer fortsetter, og dette er ikke satt til å avta med det første.”

FTX US fortsatte sitt akkumulerte momentum de foregående kvartalene og avsluttet 2021 med eksplosiv vekst på tvers av alle forretningssegmenter. Selskapet opprettholdt sin posisjon som den største digitale aktivabørsen i USA når det gjelder likviditet, ifølge kryptouren tittel som ble beholdt i hele 2021.

Gjennom 2021 har FTX US styrket og utvidet produkttilbudet sitt for å fortsette å tilby en raskt voksende brukerbase med en regulatorisk plattform for å samhandle med digitale eiendeler. Selskapet så sitt gjennomsnittlige daglige handelsvolum nå en ny all-time high 812 millioner dollar – Økning på 608 % fra år til år, 11 900 % økning i brukerbasen, og totalt øyeblikkelig handelsvolum overskredet i det første hele driftsåret for plattformen 67 milliarder dollar.

2021-selskapsoppdateringer

  • åpent kontor i Chicago Å være det nye hovedkvarteret til selskapet i USA.
  • Omdøpt Blockfolio Mobile App til FTX.
  • Store navn innen sport og tradisjonell finans er lagt til selskapets utvidende liste over talspersoner.
  • Lansering av FTX NFTs, en plattform som lar FTX US-brukere lage og handle Solana og Ethereum NFTs, samtidig som skapere får full kontroll over NFT-livssyklusen.
  • Oppkjøpet av Ledger Holdings Inc. er avsluttet. , morselskapet til LedgerX LLC. , en Commodity Futures Trading Commission (CFTC) som regulerer utvekslingen av digital valutafutures og opsjonshandel og oppgjørssentral.
  • Implementer en komplett pakke med verktøy for forebygging av økonomisk kriminalitet og overholdelse av risikostyring utviklet av TRM Labs, en leverandør av blockchain-etterretning.
  • Den integrerte Eventus Validus-plattformen for gjennomføring av handelskontroll og risikoovervåking.
  • Samarbeid med Stratos Jets Charters Inc for å akseptere betalinger i kryptovaluta og verdipapirer gjennom FTX Pay.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *