Craig Wright bestilte 430 000 dollar for en boks med ananas

lesetid: 2 Minutter

  • Craig Wright har blitt beordret til å legge inn 248 000 pund som sikkerhet i ananashacket
  • Han må også betale 73 000 dollar for å nekte de tiltalte tilgang til hans økonomiske situasjon

  • Wright saksøker utviklere for å ha returnert milliarder av dollar i kryptovaluta han sier ble stjålet

Craig Wright ble dømt til å betale £248.000 ($332.000) i sikkerhet pluss £73.000 ($97.800) i omkostninger i en ananaspiratsak etter at den britiske høyesterett avgjorde at hans BSV-beholdning ikke ble ansett som sikkerhet. Wright, som saksøker en gruppe Bitcoin-, Bitcoin Cash- og Bitcoin SV-utviklere i sine forsøk på å få 111 000 han hevder å ha returnert, klarte heller ikke å bevise at enheten som faktisk saksøkte utviklerne, Tulip Trading Limited, hadde nok penger til å finansiere saken hvis han tapte, og at hans juridiske team med vilje hadde gjort det vanskelig for utviklerne å vite hva selskapets økonomiske helse.

Wright saksøker utviklere etter “hack” i 2020

Wright hevder at i februar 2020 brøt et Oceans 11-team seg inn i hjemmet hans, plantet en WiFi-enhet fra en ananas og stjal tilgang til Bitcoin- og Bitcoin Cash-lommebøker som inneholdt milliarder av bitcoin og BSV, i tillegg til å tørke 50 GB med skydata uten noen gang å vise. opp. Enkelt. Årsaken.

Som alle vanlige mennesker, i stedet for å søke offentlig hjelp til å spore opp gjengen, saksøkte Wright utviklerne av de aktuelle kjedene, og sa at det var deres plikt å returnere myntene til ham. Dette til tross for rikelig med bevis på at myntene aldri var Wrights mynter.

‘Bevisst reservasjon’ kommer med en regning på £73 000

En gruppe målrettede utviklere i Storbritannia fortalte nylig High Court at de fant det vanskelig å forstå den økonomiske posisjonen til Tulip Trading Ltd på grunn av den konfidensielle karakteren til det Seychelles-baserte selskapet. Dette var viktig fordi de ønsket å sikre at Tulip Trading Ltd hadde råd hvis de tapte.

I stedet for å skrive ut balansen, angrep Wrights advokater utviklerne og sa at de ikke hadde noen bevis for å støtte påstandene deres om at Tulip Trading Ltd. var insolvent (påstander de aldri hadde fremsatt). Dommeren, i sin avgjørelse om at Tulip Trading Ltd. ble siktet for “forsettlig tilbakeholdenhet”, beordret Tulip Trading Ltd til å betale potensielle saksomkostninger på forhånd, totalt $248.000, pluss £73.000 ($97.800) for forsettlig tilbakeholdenhet.

Gitt at Wright ikke har lov til å betale i BSV eller BTC, noe dommeren også avgjorde, må Wright finne en annen måte å betale regningen på.

Innlegget om at Craig Wright bestilte $430 000 for en boks med ananas dukket først opp på FullyCrypto.

Disse kryptonyhetene er levert av FullyCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *