Forhåndssalget av $ROCKET token fortsetter ettersom beholdningen blir begrenset

$ROCKET token informerer gjerne fellesskapet om 91 % av tildelte tokens under forhåndssalg. Når bjørnemarkedet tar tak, fortsetter $ROCKET å markere seg. Brukere kan bli med gjennom Forhåndssalgsside på nettsiden deres.

Om Rocketpad

Rocketpad er en fellesskaps-IDO-plattform bygget på Cardano-blokkjeden for å gjøre det mulig for startups og nye selskaper å skaffe kapital for å skalere sine operasjoner på en desentralisert og transparent måte. Rocketpad er neste generasjon av blokkjede-lanseringsprogrammer som har som mål å bli stedet der det store Cardano-samfunnet kan komme sammen for å finansiere høyvekstprosjekter med stort potensial for fremtidig suksess.

$ Rakett .mekanikk

$ROCKET er et verktøy for ROCKETPAD og dets flere bruksområder bygget på Cardano Blockchain som vil drive ROCKETPAD-økosystemet, $ROCKET Token vil bli brukt som et abonnementstoken for å navigere i Rocketpad IDO Launchpad. Dashboardjobben din starter med å administrere intern due diligence ved å nøye velge ut de mest lovende og legitime startups som leter etter finansiering og inkludere dem på dashbordet ditt. Deretter vil eiere av IDO-tokens (som distribueres til innehavere av $ROCKET$) kunne stemme på prosjekter som de tror har potensial til å kvalifisere seg for IDO på plattformen vår.

Rocketpad differentia er et 5D-lagsystem som har som mål å gjøre en tilpasning for hvert nivå (les mer om lagnivåer). her). Dermed har plattformen, med bruk av styringstokener og et avansert nivåsystem, funnet en løsning for å oppmuntre og belønne alle $ Rocket-tokenholdere på en måte som inkluderer alle som har tokenet og dermed slette barrierene for å komme inn i kryptomarkedet . Rocketpad IDO-plattformen var veldig populær fordi den fikset alle disse feilene i de nåværende lanseringene og ga fellesskapet et gjennomsiktig system som tillater demokratisk godkjenning av oppstart.

Forhåndssalgsprosess

Populariteten til ROCKETPAD-plattformen og dens originale kode kan godt forstås fra det faktum at frøsalget ble avsluttet før forfall mens det myke dekselet (75 % sikker på tildeling før salg) ble nådd på flott måte.

Foreløpig går salget raskt mot maksimal utgang ($22,5 millioner ROCKET-tokens tilsvarende $300 000 ADA bekreftet til 1 ADA = $75 ROCKET).

Plattformen er Cardano-basert og $ROCKET er et innfødt token av Cardano, slik at brukere kan delta ved å sende en ADA til en frøsalgsadresse ved å bruke Cardano-støttede lommebøker som inkluderer, men ikke er begrenset til, følgende:

  • Yoroi . lommebok
  • Adalite lommebok
  • Daedalus lommebok
  • søvnig lommebok

nettsted: https://rocketpad.community/

Sosiale medier håndterer

Twitter: https://twitter.com/Rocketpad2

Telegramgruppe: https://t.me/RocketPadproject

Telegram kanal: https://t.me/rocketpadcommunity

Gjennomsnitt: https://medium.com/@RocketPad2

Facebook sosiale nettverk: https://www.facebook.com/RocketPad-Community-104445882033416

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt innlegg og skal ikke behandles som nyheter/råd.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *