Klktn får ytterligere finansiering på 6,4 millioner dollar for å utvide japansk og koreansk NFT-innholdsplattform

KLKTN (Kollektion), en NFT-regulert plattform som forbinder skapere med fansen deres gjennom unike opplevelser, kunngjorde i dag at den har samlet inn ytterligere et antall 6,4 millioner amerikanske dollar I finansieringen ledet av Mr. Katsunori Sago, tidligere administrerende direktør i Strategi og styremedlem i Softbank Samling, og Animoca Brands. Ytterligere deltakere inkluderer Dapper Labs, Mr. Glede Ito (Tidligere direktør for MIT Media Lab) som også gikk med på å bli seniorrådgiver for KLKTN, sammen med noen få andre enkeltvis.

KLKTN har blitt NFTs beste kuratorplattform for japansk og koreansk innhold etter å ha sluppet løs unike NFT-opplevelser for skapere og deres fans – inkludert to ganger GRAMMY-prisvinnende artist Kimbra, J-POP-musiker MIYAVI, koreanske A-listers Gang DongWon, Kang Hyewon – og lansering av Manga Kollektion, i samarbeid med Kodansha, Japan Det største forlaget, med den nye serien forfattet av Shin KibayashiKode: Nostra, hvor første kapittel ble utsolgt på 12 timer.

KLKTN er kjent for å flytte grensene for NFT-innhold for fans, presentere NFT på en ny og elegant måte, og gjøre det enkelt for innholdsskapere og artister å slippe løs banebrytende NFT-er, skreddersydd for fansen deres. Den nye finansieringsrunden vil bli brukt til å finansiere forretningsvekst og utvide teknologiteamet etter hvert som selskapet muliggjør videre adopsjon på tvers av Japan Og Korea, på samme måte som NBA-laget gjorde i USA.

MR Daisuke IwaseKLKTN-sjef, snakket om de siste finansierings- og utvidelsesplanene for dette året, og sa: “Vi er veldig spente av 2022, og mulighetene som denne viktige finansieringsmilepælen gir. Kaliberet av investorer som deltar i denne runden demonstrerer KLKTNs støtte og visjon om å være den fremste NFT-plattformen dedikert til musikk, manga og kunst. Teamet vårt er fortsatt sterkt fokusert på å bygge en plattform og virksomhet som vil styrke kreative samfunn og bringe deltakelsen fra skapere og fans inn i den digitale verden.»

"Blockchain is reshaping the digital world, and it is interesting to see how NFTs are leading the way by opening up new possibilities for creators and fans. I am excited to support KLKTN, which is built on the eco-friendly Flow blockchain, and with its talented management team that has been at the forefront of finance, technology and music, I believe KLKTN will be the leading NFT platform in this space,"

sier Mr Katsunori Sago, tidligere administrerende direktør i Strategi og styremedlem i Softbank Samling.

"KLKTN is one of the leaders creating new opportunities and revolutionizing how creators engage with their fans. The team's ability to meld global NFT trends and opportunities with the fan engagement dynamics of the Asia region indicates that they will continue to develop innovative and powerful NFT experiences in this space,"

hengt Yat Seo |, administrerende direktør og medgründer av Animoca Brands.

"Web3 creates a new platform for communities to emerge and NFTs are a way to bring people together in those communities. KLKTN is providing an amazing user experience and the right content can create new global communities that showcase how NFTs are bringing people closer together. I'm eager to see how the platform expands it's marketplace in the coming months,"

spiss Mick NaimMedgründer og chief business officer av Dapper Labs, selskapet bak NBA Top Shot og de opprinnelige utviklerne av Flow blockchain.

KLKTN planlegger å lansere en markedsfunksjon på plattformen sin innen våren 2022, som vil tillate brukere å kjøpe og selge sine NFT-er, noe som muliggjør primærsalg og sekundære salgstransaksjoner gjennom plattformen. Dette vil tillate artister å motta royalties fra både primærsalg og sekundære salgstransaksjoner, slik at vi kan gi tilbake mer til artister og skapere.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *