Mech Master NFT-billetter legges ut for salg på Binance fra 28. januar

Mech Master, det turbaserte strategi-RPG-spillet som skapte overskrifter i Play to Earn (P2E)-bransjen, ble nylig med i et talkshow på Binance Live. Talkshowet presenterte ulike aspekter av det fremvoksende P2E-markedet og noen av de store kommende utviklingene for metaverse-integrasjon. TMech Master’s Head of Marketing, Ron Nguyen, deltok på talkshowet og presenterte En oversikt over Mech Master-prosjektet når det er klart til å lansere salg av NFT-billetter på Binances opprinnelige NFT-plattform.

Først oppsummerte Ron Mech Masters opprinnelse og teaminformasjon også. Mech Master er et spill fra Mirai Studio som er resultatet av massive bidrag fra over 50 personer. De er et team av eksperter og svært dyktige personer over hele landet, basert i Vietnam, men også tilknyttet mange internasjonale spillselskaper som har erfaring fra å jobbe i Japan og Europa og store selskaper som også er etablert i Vietnam.

Deretter sa han, “Mech Master er en turbasert strategi-RPG, og dette vil være det første spillet fra Mech Master Metaverse. Mech Master Metaverse er et fullstendig oppslukende 3D Metaverse on the Moon, som består av mange forskjellige spillprosjekter, hvor hvert prosjekt er en virtuell by, koblet seg imellom med et gigantisk spillsystem.» Det er 4 hovedattraksjoner i Mech Master MetaVerse:

  1. Online virtuelle spillgalleri
  2. virtuelt handelsmarked
  3. mekanisk metaplattform
  4. En virtuell arena hvor vi kan arrangere verdensmesterskapet

Basert på dette, hevder Mech Master at det er en plattform der hver spillprodusent kan lage spill på denne plattformen.

https://www.youtube.com/watch?v=-RmBjaha67E

Under talkshowet påpekte Ron noen av de viktigste konkurransefordelene Mech Master har fremfor konkurransen i markedet. Det er å forklare:

“På slutten av dagen er vi en spillprodusent, derfor bør spillet være vår kjerne, og teamet vårt på over 50 personer gjør alt vi kan for å bringe Mech Master til markedet. Vi er ikke i en s.k. “gullrush” for å starte spillet så raskt som mulig. Kanskje.”

Han la til hovedfordelene med spillet i 2022:

  • En komplett Metaverse-app (allerede i gang, ikke bare på papir)
  • Fantastisk førsteklasses grafikk som er overlegen andre konkurrenter

(Som vist i videoen)

  • Et stort antall NFT-er skaper et større marked, basert på antall Mecha-er og alle NFT-er inkludert rundt dem.
  • Helt ny og fra bunnen av koding. Dette vil være et originalt spill, og det vil ikke bli kastet inn i noen gamle forlatte prosjekter.
  • Mech Master tilbyr den mest balanserte spillalgoritmen for å sikre at “play 2 win”-delen er rettferdig og gir gode fordeler for spillerne, men ikke så ille på spillingen som andre.

I tilfelle du gikk glipp av det, er Mech Master verdens første 3D RPG Mecha Blockchain-spill med strategiske RPG-funksjoner, der du kan tjene tokens gjennom smart spilling og smarte transaksjoner. Spillere kan ansette nye piloter, tjene energisverd og våpen, vise taktisk dyktighet, kjøpe land eller lage sin egen festning på månen. Vennligst se denne lenken for vår VR Mech Master Marketplace.

https://www.youtube.com/watch?v=2kjicBR48VI&list=PLFY-v8hFhGXzu0aHf4TSgKHAHHfQfQuOW&index=2

Mech Master NFT-billetter er digitale eiendeler der hver eier kan låse opp og eie én Mecha av de syv forskjellige Mecha-løpene. Hvert meka-løp har et eksklusivt sjeldenhetsnivå, statistikk, bonusdeler og ferdigheter. De beste NFT-ene du kan finne på markedet så langt!

Mech Master-billetter brukes til å trekke de syv Mecha-løpene: Legion, Ravager, Giant, Alien, Relic, Shapeshifter og Aerial, med en sjanse til å få 5 forskjellige karakterer: Uncommon, Rare, Epic, Legendary og Legendary. Billetter er kategorisert i forskjellige nivåer, hvor bronse er den laveste og begrensede diamanter er den høyeste med tilsvarende pris som vist i tabellen nedenfor.

Som det har blitt innrømmet, må brukere samle 3 mini Mechas for å nyte Mech Master-spillet. I fremtidige oppdateringer vil det dessuten være høyere statistikk for vergedeler med økende sjeldenhet. Når Mecha-troppen din inneholder legendariske og legendariske krigere med den mest dominerende statistikken, vil du ha en større sjanse til å vinne kampene.

Det kan sies at dette store salget på Binance NFT kan være den eneste sjansen til å få Legendary and Mythic Mechas med en eksklusiv avtale:

– Prosenten for legendariske og legendariske deler økte med 50 %.

– Sjansen for å få den sterkeste krigeren, Aerial – Heaven’s King, økes også med hele 50%.

Null prosent sjanse for eventuelle ledddeler.

Fordeler med å eie NFT-billetter

Etter å ha eid Mech Master NFT-billetter, vil du kunne løse inn NFT-ene dine for å ta i bruk Mechas i Mech Master Game Market med følgende fordeler:

– Få en flott sjanse til å låse opp legendariske deler eller luftkappløp

Tjene inntekter i Mech Master

– Lei Mechas til andre hos Mech Master

– Del i Mechas for å høste fortjeneste

Begrensede spesialpriser.

– Kjemp og delta i forskjellige Mech Master-spill med din Mecha.

– Selger Mechas i Mech Master Game Market

– Å realisere flere kommende fordeler i Mech Master-økosystemet

Sjekk ut mer detaljert informasjon om Mecha Races på: https://mechmaster.io eller handle på Binance NFT

ansvarsfraskrivelse: Blockmanity er en nyhetsportal og gir ingen økonomisk rådgivning. Blockmanitys rolle er å informere kryptovaluta- og blokkjedefellesskapet om hva som skjer i feltet. vær så snill for deg Due diligence før du foretar noen investering. Blockmanity vil ikke være ansvarlig for tap av midler.

Få siste nytt om Blockchain kun på Blockmanity.com. Abonner på oss på Google Nyheter Følg oss på Twitter Innebygging av tweet

Likte du nyhetene du nettopp leste? Legg igjen en kommentar for å hjelpe oss med å tjene deg bedre

Salget av Mech Master NFT-billetter etter at det begynte på Binance fra 28. januar debuterte på Blockmanity.

Dette innholdet er levert av Blockmanity. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *