Celsius Network-sjef spår ny all-time high for Ethereum, advarer Bitcoin kan krasje før massivt rally

Administrerende direktør for den sentraliserte finansplattformen Celsius Network (CEL), Alex Mashinsky, avduker prisspådommer for de to største kryptoaktiva etter markedsverdi.

Mashinsky sier i et Kitco News-intervju at Bitcoin (BTC) kan falle med opptil 20 % fra dagens pris før den stiger.

“Så vi har veldig sterk støtte i det området $29.000 til $33.000. Dette er utvalget vi er på akkurat nå. Vi fortsetter å sprette av den rekkevidden.

Og spørsmålet er at vi kanskje må teste den på nytt. Så det er en ganske god sjanse. Markedet liker vanligvis å teste støtte, og etter det bør vi se den økningen.»

Bitcoin handles for $36 767 i skrivende stund.

Celsius Network-sjefen sier at etter å ha testet det kritiske støttenivået, kan Bitcoin følge tidligere forrang og øke med rundt fire ganger fra dagens nivåer.

“Hvis Bitcoin gjør det den gjorde forrige gang, bør den gå minst 300% opp herfra. Tre ganget med $35 000 gir oss litt over $100 000.

Anslaget mitt for dette året er det jeg sa sent i fjor. Og det er $140 000 til $160 000 før slutten av dette året.»

Når det gjelder Ethereum (ETH), sier Mashinsky at den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi kan nå en ny all-time high senere i år eller tidlig i 2023 ettersom økosystemet utvides og adopsjonsraten øker.

“Jeg forventer at Ethereum-prisene vil gå [to] nivået $6000 til $7000. Jeg tror det høyeste det kom til var $4800. Men jeg tror vi kommer til å bryte gjennom det senere i år, kanskje begynnelsen av neste år.

Og det er på grunn av brukstilfellene, antallet applikasjoner som kjører på Ethereum fortsetter å vokse. Og adopsjonen fortsetter å vokse.»

Ethereum handles til $2,403 i skrivende stund.

Jeg

Sjekk pris handling

Ikke gå glipp av et slag – Abonner for å få krypto-e-postvarsler levert direkte til innboksen din

Følg oss på TwitterFacebook og Telegram

Surf The Daily Hodl Mix

&nbsp
Sjekk siste nyhetsoverskrifter

Ansvarsfraskrivelse: Meninger uttrykt hos The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør gjøre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i Bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og handler er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra deg er dine egne. The Daily Hodl anbefaler ikke kjøp eller salg av kryptovalutaer eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er heller ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl deltar i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock/lassedesignen

Innlegget Celsius Network CEO spår ny all-time high for Ethereum, advarer at Bitcoin kan krasje før Massive Rally dukket opp først på The Daily Hodl.

Denne kryptonyheten levert av The Daily Hodl. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *