Crypto.com kunngjør samarbeid med LeBron James

For å tilby Web3-relaterte utdannings- og jobbtreningsressurser, kunngjorde Crypto.com i går sitt samarbeid med LeBron James, en av verdens mest fremtredende basketballspillere, og LeBron James Family Foundation (LJFF).

Gjennom samarbeidet planlegger den digitale utvekslingen å legge til rette for den transformerende ideelle organisasjonen via innovative Web3-utdannings- og jobbtreningsressurser. I følge detaljene som deles av Crypto.com, vil studenter og familier knyttet til ‘I PROMISE’-programmet kunne dra nytte av de pedagogiske ressursene knyttet til det voksende økosystemet til Web3.

I fjor samarbeidet Crypto.com med Water.org og kunngjorde donasjonen på 1 million dollar til den ideelle organisasjonen. Den digitale utvekslingen har også økt sine sosiale velferdstiltak de siste 12 månedene.

“LeBron James og hans stiftelse har vært pionerer i å virkelig transformere livene til de i samfunnet hans gjennom utdanning, og vårt partnerskap er basert på en ekte justering av verdier,” sa Kris Marszalek, medgründer og administrerende direktør i Crypto.com. “Vi kunne ikke vært stoltere av å bli med LJFF i å gi muligheter for å øke utdannings- og arbeidsstyrkeutviklingen samtidig som vi leverer verktøyene og tilgangen som vil gi neste generasjon mulighet til å bygge en bedre og mer inkluderende fremtid.”

LJFF

LeBron James Family Foundation (LJFF) har støttet studenter og familier i flere år. Gjennom ‘I PROMISE’-programmet har stiftelsen som mål å styrke utviklingen av arbeidsstyrken. I en kommentar til det siste partnerskapet med Crypto.com, skisserte James det voksende potensialet til blockchain-teknologi og nevnte at samarbeidet vil gi flere muligheter til fellesskapet.

“Blockchain-teknologi revolusjonerer økonomien vår, sport og underholdning, kunstverdenen og hvordan vi engasjerer oss med hverandre. Jeg vil sikre at samfunn som det jeg kommer fra ikke blir etterlatt, sa James. “Crypto.com og jeg er på linje med behovet for å utdanne og støtte samfunnet mitt med informasjonen og verktøyene de trenger for inkludering. Jeg ser frem til å jobbe med dem for å bringe disse mulighetene til samfunnet mitt.»

For å tilby Web3-relaterte utdannings- og jobbtreningsressurser, kunngjorde Crypto.com i går sitt samarbeid med LeBron James, en av verdens mest fremtredende basketballspillere, og LeBron James Family Foundation (LJFF).

Gjennom samarbeidet planlegger den digitale utvekslingen å legge til rette for den transformerende ideelle organisasjonen via innovative Web3-utdannings- og jobbtreningsressurser. I følge detaljene som deles av Crypto.com, vil studenter og familier knyttet til ‘I PROMISE’-programmet kunne dra nytte av de pedagogiske ressursene knyttet til det voksende økosystemet til Web3.

I fjor samarbeidet Crypto.com med Water.org og kunngjorde donasjonen på 1 million dollar til den ideelle organisasjonen. Den digitale utvekslingen har også økt sine sosiale velferdstiltak de siste 12 månedene.

“LeBron James og hans stiftelse har vært pionerer i å virkelig transformere livene til de i samfunnet hans gjennom utdanning, og vårt partnerskap er basert på en ekte justering av verdier,” sa Kris Marszalek, medgründer og administrerende direktør i Crypto.com. “Vi kunne ikke vært stoltere av å bli med LJFF i å gi muligheter for å øke utdannings- og arbeidsstyrkeutviklingen samtidig som vi leverer verktøyene og tilgangen som vil gi neste generasjon mulighet til å bygge en bedre og mer inkluderende fremtid.”

LJFF

LeBron James Family Foundation (LJFF) har støttet studenter og familier i flere år. Gjennom ‘I PROMISE’-programmet har stiftelsen som mål å styrke utviklingen av arbeidsstyrken. I en kommentar til det siste partnerskapet med Crypto.com, skisserte James det voksende potensialet til blockchain-teknologi og nevnte at samarbeidet vil gi flere muligheter til fellesskapet.

“Blockchain-teknologi revolusjonerer økonomien vår, sport og underholdning, kunstverdenen og hvordan vi engasjerer oss med hverandre. Jeg vil sikre at samfunn som det jeg kommer fra ikke blir etterlatt, sa James. “Crypto.com og jeg er på linje med behovet for å utdanne og støtte samfunnet mitt med informasjonen og verktøyene de trenger for inkludering. Jeg ser frem til å jobbe med dem for å bringe disse mulighetene til samfunnet mitt.»

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *