Hackere hever av $80 millioner i kryptovaluta fra Qubit DeFi-plattformen

Desentralisert økonomi anses ofte som hacksikker. Imidlertid er hackere en genial masse og har utviklet metoder for å bryte den tilsynelatende uovervinnelige festningen kryptovaluta. I det siste hacket som ble avsluttet av hackere, har en feil i den smarte kontraktskoden brukt i en Ethereum-bro blitt utnyttet.

Det siste offeret er Qubit Finance, en desentralisert plattform. Qubit Finance er det siste offeret for et tyveri av høy verdi, med hackere som stjal rundt 80 millioner dollar i kryptovaluta torsdag, melder The Verge. Tyveriet sies å være det største ranet i 2022 så langt.

Qubit Finance har allerede erkjent hacket.

Qubit Finance har allerede erkjent hacket i en rapport publisert gjennom Medium. Rapporten beskriver angrepet og sa at angrepet skjedde rundt klokken 17 ET om kvelden 27. januar.

Qubit Finance har opparbeidet seg en nisje og fungerer som en bro mellom ulike blokkjeder. Med andre ord kan innskudd gjort i én kryptovaluta tas ut i en annen kryptovaluta. For eksempel driver Qubit Finance en bro mellom Ethereum og Binance Smart Chain (BSC)-nettverket.

Ifølge CertiK, et blockchain-revisjons- og sikkerhetsselskap, har hackere utnyttet en hakk i Qubits smarte kontraktkode som lar dem sende inn et innskudd på 0 ETH og ta ut nesten 80 millioner dollar i Binance Coin i retur.

CertiK-analytikere la til at Bridges blir mer og mer relevante etter hvert som verden beveger seg fra en Ethereum-dominerende verden til en genuint flerkjedeverden. Behovet for å overføre midler fra en Blockchain til en annen blir reell, sårbarheten til slike hack øker. Imidlertid må prosessen være idiotsikker og gjøres på en måte som ikke er mottakelig for hackere. Det siste hacket sies å være verdt mer enn 80 millioner dollar.

Qubit Finance tilbyr en dusør

I mellomtiden, i en tweet, har Qubit Finance-teamet appellert til hackeren, og bedt dem om å forhandle med teamet for å minimere tap for Qubit-fellesskapet.

Qubit tilbyr også hackeren maksimal belønning under sitt bug bounty-program. En oppføring for Qubit på Immunefi bug bounty-plattformen antyder at dette er $2500.

Binance Smart Chain ble lansert i 2020. Men når den først ble ansett som en anomali, har hacks blitt mer vanlig. De mest vågale ranene inkluderer et hack på 31 millioner dollar på Meerkat Finance i mars 2021, et hack på Uranium Finance for 50 millioner dollar i april, og et hack på 88 millioner dollar mot Venus Finance i mai, ifølge Crypto Briefing.

Innlegget Hackere siphon Off $80 Million in Cryptocurrency fra Qubit DeFi-plattformen dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *