Nigerianske brukere ber Binance om å “stoppe svindel” – Exchange avviser anklage

Noen nigerianske brukere, misfornøyde med kryptobørsen Binance, lanserte en kampanje for å boikotte plattformen, og anklaget den for å fryse kundekontoer uten god grunn.

utestengte kontoer

Kryptoutveksling Binance ble nylig målet for en boikottkampanje initiert av misfornøyde brukere i Nigeria. Ved å bruke hashtaggen #Binancestopscamming, oppfordrer aktivistene andre Binance-brukere over hele det afrikanske kontinentet til å bli med dem for å registrere deres misnøye med utvekslingen.

Ifølge en rapport i Premium Times stammer brukernes sinne mot Binance fra tilsynelatende endringer i plattformens brukervilkår som har resultert i at noen brukere har mistet tilgangen til pengene sine. På samme måte har frustrerte brukere på Twitter delt sine erfaringer med utvekslingen og hvordan innsatsen for å løse problemene deres har vist seg å være forgjeves så langt.

For eksempel hevder en bruker ved navn Brown-Mi at Binance blokkerte kontoen hans og dermed tilgang til altcoins. han kvitre:

Jeg er et offer. Kontoen min har vært frosset i 4 måneder nå med over $500 000, hovedsakelig bestående av altcoins. Betraktes det som en forbrytelse å være afrikaner?

En annen bruker, Newnew – som tvitret med hashtaggen #BinanceStealingCrypto – hevder at børsen forbød kontoen hans for rundt ti måneder siden og at ingen god grunn er gitt av Binance ennå.

Nigerianske brukere fortalte Binance

En annen bruker, Strong is the will, antydet at Binance ikke er forskjellig fra banker som «oppfører seg tyrannisk».

Binance avviser anklagene

I mellomtiden, i sitt offisielle svar på klagene, innrømmet Binance Africa i en tweet 26. januar at den begrenser tilgangen til enkelte kontoer. Børsen insisterte imidlertid på at den bare stenger kontoer når det er god grunn. Børsen tvitret:

Noen ganger begrenser vi kontoer forebyggende for å beskytte brukernes midler. Andre ganger må vi begrense kontoer på forespørsel fra rettshåndhevelse. Men vi vil ikke begrense kontoer uten god grunn.

Imidlertid sa børsen at berørte brukere må fylle ut et nettskjema som de deretter vil bruke for å “gjennomgå om og hvorfor kontoen din har blitt begrenset.” I tilfeller der en konto har blitt utestengt på forespørsel fra et rettshåndhevelsesbyrå, vil Binance sende deg “detaljer om hvem du skal kontakte.” [the] neste skritt.”

Nigerianske brukere fortalte Binance

Binance avsluttet sin Twitter-tråd og sa at de er “forpliktet til å samarbeide med rettshåndhevelsesbyråer for å sikre at samfunnet vårt forblir trygt, og for å forhindre uredelig aktivitet på tvers av bransjen. Binance bedrar deg ikke.”

Hva synes du om denne historien? Fortell oss hva du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *