Se helg: Crypto Recover – Bitcoin Eyes $38K, SOL-stigning 8%

Bitcoin-gjenopprettingsforsøk fortsetter ettersom eiendelen har som mål å toppe $38 000. De fleste av altcoins oppnådde mer betydelige gevinster siden i går. Ethereum-prisen er opp 7%, mens Solana er opp 8%.

Bitcoin øyne 38 tusen dollar

Siden Bitcoin ikke klarte å bryte $39 000 på onsdag, da Federal Reserve sa at de ville heve renten i mars, har ikke eiendelen vært i stand til å vise noen merkbare gevinster.

Faktisk falt den til $35 500 en time etter Fed-møtet og ble sittende fast i sporene da den prøvde å sprette tilbake. Etter det andre fallet til det nevnte lokale lavpunktet begynner situasjonen å endre seg.

Denne gangen steg BTC over $37 000, falt tilbake under den linjen og fortsatte angrepet igjen i løpet av de siste 24 timene. Per nå er eiendelen nær 38 000 dollar, og markedsverdien er tilbake på 700 milliarder dollar.

BTCUSD. Kilde: TradingView

Alts Se Grønn: SOL 8 % opp

Altcoins har slitt de siste ukene, men det generelle landskapet i dag er merkbart mer positivt. Ethereum, som slet med å holde seg over $2.000 forrige uke, handles nå over $2.550. Dette kommer etter en svimlende 7% økning i forhold til den nest største kryptovalutaen.

Solana og Avalanche er blant de beste blant de 10 beste digitale ressursene. SOL er opp 8 %, mens AVAX er opp 9 %.

Ytterligere gevinster kommer fra Binance Coin (2%), Cardano (4%), Ripple (3,5%), Terra (1%), Polkadot (5%), Dogecoin (3%) og MATIC (6,5%).

Andre prisøkninger er sett fra Flow (17%), Celsius Network (15%), LooksRare (13%), The Sandbox (11%), Kadena (11%), eCash (10%), CRO (10%).

Den kumulative markedsverdien av alle kryptoaktiva har økt med nesten 50 milliarder dollar per dag til litt over 1,7 billioner dollar.

En oversikt over kryptovalutamarkedet.  Kilde: Quantify Crypto
En oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *