Shiba Inu (SHIB) Unfazed By Bitcoin Crash, satt til å lansere sin Metaverse – ‘Shiberse’

Shiba Inu er den siste meme-mynten som prøver å hoppe inn i Metaverse-sfæren. Det hundebaserte tokenet, som gnider skuldrene med Dogecoin, annonserte lanseringen av sin ‘Shiberse’ i 2022. Shiberse vil bli den første utgivelsen for år 2022 og betegne enda et steg i det stadig voksende økosystemet.

Føringen til utgivelsen av Metaverse var like spennende. SHIB hovedutvikler Shytoshi Kusama hadde ertet investorer om utviklingen i nesten en uke, og teamet gjorde det endelig offisielt.

Shiberse-grafikken ekstraordinær

Shiberse-grafikken er elegant, usedvanlig velstående og profesjonell. Hvert aspekt av Metaverse er nøye etset ut og inkluderer frodige grønne blader til trærne og steinene; bildet er intet mindre enn et kunstverk.

Kryptovalutamarkedet er i en nedtur, og det siste dykket fra Shiba Inu inn i Metaverse-verdenen har gitt et glimt av håp i et ellers dystert marked. Problemet har allerede skapt en massiv buzz i sosiale medier. Sosiale medier har blitt oversvømmet med innlegg om den siste SHIB-oppdateringen og hvordan den kommende Metaverse vil endre formuen til tokens.

SHIB er klar til å gni skuldrene til bransjens stormenn. SHIB er utvilsomt klar for et varmt løp i 2022 ettersom flere utgivelser er oppe i ermene. Det meme-baserte tokenet er det mest avgjørende aspektet ved dens eksistens. Den vil skaleres bærekraftig gjennom de påfølgende utgivelsene.

Hva er Shipse?

Inntredenen til Shiba Inus Shiberse er en banebrytende prosess og ser for seg å gi en oppslukende opplevelse for brukere å ha en eskapade i Metaverse. Blant USP av Shiberse er grafikken av høy kvalitet som er toppmoderne og vil være en opplevelse å huske. Imidlertid vil SHIB-teamet gi ut flere detaljer om Shiberse snart.

Innlegget Shiba Inu (SHIB) Unfazed By Bitcoin Crash, Set To Launch Its Metaverse – ‘Shiberse’ dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *