Topp 3 Metaverse kryptovalutaer får høyeste pris i dag (BTH, GSG, XDOGE)

Denne uken opprettholdt kryptovalutamarkedene relativt god støtte og handlet sidelengs. Flere Metaverse-kryptovalutaer har sett tosifrede kursgevinster, med noen som har fått mer enn 25 % i dag. Denne artikkelen ser på de tre beste Metaverse-kryptovalutaene som får den høyeste prisen i dag, rangert etter 24-timers vekst, fra laveste til høyeste.

Bit Hotel (BTH) + 25 %

Bit Hotel ble lansert i desember 2021, og er det første sosiale NFT-spillet der brukere kan konkurrere om å tjene Bit Hotel-tokens og få originale NFT-er. Brukere kan bruke NFT-er i spillet som figurer, hotellrom, møbler og mer.

Bit Hotel-økosystemet vil inneholde en play-for-profit Metaverse, en NFT Marketplace, en innsatsplattform, en sosial plattform, en resultattavle og relasjoner i spillet.

For øyeblikket kan brukere sjekke investor-dashbordet på Bit Hotel-nettstedet ved å koble til MetaMask-lommeboken deres. I tillegg kan brukere sjekke ut NFT Marketplace med begrensede og unike NFT-er utgitt hver måned. For øyeblikket er alle NFT-er utsolgt, noe som indikerer den enorme populariteten til dette prosjektet.

Bit Hotel bruker en token-økonomi. BTH er det originale tokenet til Bit Hotel-plattformen som brukes til å lagre og handle NFT-eiendeler på plattformen. BHOTEL kan vinnes ved å spille og vil kunne løses inn for NFT-er. I tillegg gir BHOTEL deg tilgang til arrangementer og andre aktiviteter innenfor spillet.

Du kan kjøpe BTH-tokens på PancakeSwap.

Jamesta flyplass (GSG) + 31 %

Gamesta ble lansert i desember 2021, og er et AI-drevet syndikat av NFT Games. Gamesta lar investorer koble sammen og styrke tusenvis av underprivilegerte spillere over hele verden.

Gamesta dApp vil bli lansert i tredje kvartal 2022 og vil inneholde innpakket NFT-er, AI-drevet vurdering og analyse, pitching til maskinlæringsspillere og NFT-markedsplassen.

Gamesta-økosystemet dreier seg om statskassen, et åpent og gjennomsiktig pengesystem som finansierer alle spill. Ideen til Games Guild ligner på de populære Yield Guild-spillene på Ethereum. Siden Gamesta er et polygonbasert prosjekt, vil avgiftene være mer håndterbare.

GSG er det originale symbolet for Gamesta-plattformen som vil bli brukt til å handle verdier innenfor økosystemet. Du kan kjøpe GSG på Uniswap, QuickSwap eller MEXC.

ClassicDoge (XDOGE) + 86 %

ClassicDoge ble lansert i november 2021, og er et Metaverse-kryptoprosjekt for kjæledyrelskere. XDOGE lar kjæledyreiere lage en realistisk 3D NFT for kjæledyrene sine og bruke dem på tvers av ulike sosiale medier og virtuelle virkelighetsplattformer.

ClassicDoge er den store vinneren i dag, med prisen opp over 86%. Ideen med prosjektet er flott, siden det ikke er noen bedre måte å forevige kjæledyret ditt enn ved å legge bildet deres på blokkjeden. Classic Doge har ennå ikke et minimum levedyktig produkt.

XDOGE er det originale BEP-20-tokenet til ClassicDoge-plattformen og lever på Binance Smart Chain.

Du kan kjøpe XDOGE på PancakeSwap.

Offentliggjøring: Dette er ikke forretnings- eller investeringsråd. Gjør alltid research før du kjøper kryptovaluta fra Metaverse.

Følg oss på Twitter Tweet innebygd For å holde deg oppdatert med de siste Metaverse-nyhetene!

Bildekilde: WHYFRAME / Shutterstock.com

De 3 beste Metaverse-kryptovalutaene som får den høyeste prisen i dag (BTH, GSG, XDOGE) debuterte på NullTX.

Denne kryptonyheten er levert av NullTX. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *