Wonderland DAO-medlemmer vurderer prosjektets fremtid

Lesetid: 2 minutter

  • Wonderland-tokenholdere stemmer over prosjektets fremtid
  • Det ble avslørt denne uken at Michael Patryn er prosjektets kasserer

  • Patryn er en dømt bedrager og medgründer av QuadrigaCX-børsen

Underpresset Wonderland DAO venter på resultatet av en avstemning for å se hva som vil skje med statskassen på 765 millioner dollar etter avsløringen om at mannen med ansvar for statskassen er dømt for bedrager og QuadrigaCX-medgründer Michael Patryn. En 48-timers avstemning har startet der TIME-tokenholdere kan stemme for å avvikle prosjektet og returnere statskassen til brukerne, med Patryn selv som avgir tusenvis av stemmer for, ikke overraskende, å beholde status quo.

Patryn-engasjement som forårsaker seismisk skift

Patryn ble utvist tidligere denne uken av kryptoetterforsker @zachxbt, men det virkelige sjokket kom da det ble avslørt at identiteten hans allerede var kjent for Wonderland-grunnleggeren og hodefrosken Daniele Sestagalli. Sestagalli forsvarte i går beslutningen sin om å beholde informasjonen fra Wonderland i en melding der han sa at han var «av den oppfatning å gi andre sjanser» og derfor lot Patryn bli i rollen.

Imidlertid ble det satt ekstra gransking på prosjektet etter en kollaps i verdien av Wonderlands tidstoken de siste dagene, noe som førte til etterforskningen som outet Patryn.
Wonderland-samfunnet reagerte med sjokk, noe som førte til oppfordringer om at Patryn skulle slippes løs. Som et resultat ble det fremmet et forslag om å erstatte Patryn med “En sterk, rasjonell hånd (kanskje mer uten kriminelt rulleblad) for å navigere statskassens eiendeler gjennom gode tider og dårlige tider.”

Wonderland-avstemningen avsluttes søndag

En avstemning om fremtiden til Wonderland-protokollen ble igangsatt i går som varer til søndag kveld, med TIME-hvaler, inkludert Patryn selv, som hjelper til med å svinge avstemningen i deres foretrukne retning:

Wonderland og dets tilknyttede produkter er enormt populære i kryptorommet, og hvis de ble avviklet på grunnlag av denne åpenbaringen ville det bringe en utidig slutt på dette innovative prosjektet.

Innlegget Wonderland DAO Members Consider Project’s Future dukket først opp på FullyCrypto.

Denne kryptonyheten levert av FullyCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *