Bitcoin holder over $38K og Ether over $2,5K, her er hva som kan gi ytterligere drivstoffpriser.

Etter et sterkt blodbad tidligere denne måneden, viser Bitcoin og det generelle kryptomarkedet noe styrke per nå. I løpet av de siste timene har Bitcoin gjenvunnet sin posisjon over $38 000-nivåer.

Fra og med pressetiden handles BTC 1% opp til $38 162 med en markedsverdi på $723 milliarder. Tilsvarende handler Ethereum (ETH) opp mot $2600-nivåer. Nettbasert dataleverandør Santiment rapporterer at til tross for tilbaketrekkingen, fortsetter handelsmenn å være skeptiske. Den legger til at denne negative sentimentet har “stor sannsynlighet for å gi næring til ytterligere prisstigninger”.

Høflighet: Santiment

Videre viser en annen data at ettersom BTC-prisen klatrer over Bitcoin Fear and Greed Index har lettet opp fra nivåer av “ekstrem frykt” til nå “frykt”.

Institusjonelle aktører, på den annen side, fortsetter å dominere Bitcoin on-chain-aktiviteten. Som per Glassnode:

Bitcoin-overføringsvolumer fortsetter å være dominert av institusjonelle størrelsesstrømmer, med mer enn 65 % av alle transaksjoner som er større enn $1 million i verdi. Oppgangen i institusjonell dominans i onchain-volumer startet rundt oktober 2020 da prisene var rundt $10k til $11k.

Gjenstand: Glassnode

Ethereum, Altcoins å se etter

På den annen side rapporterer dataleverandøren på kjeden også at Ethereums adresseaktivitet forblir på vedvarende nivåer til tross for krasj i den første måneden. Den bemerker:

Ethereum har gjenvunnet $2550-nivået for å avslutte uken. Med Bitcoin avslutte uken med en fin egen dytt, og $ETHsin aktive adresse forblir stabil, #2 #krypto aktiva etter markedsverdi bør opprettholde stabile priser hvis nytten fortsetter å øke.

Høflighet: Santiment

Hvis vi ser på andre altcoins, retter Chainlink (LINK) seg fint opp etter å ha korrigert sterke 50 % tidligere denne uken. Fra pressetiden handles Chianlink (LINK) 7% opp til en pris på $17,35 og en markedsverdi på $7,9 milliarder.

På den annen side har Cardano-hvaladresser lastet opp sekkene sine midt i den nylige priskorreksjonen. Santiment rapporterCardano sin pris, som mange #altcoins, har falt de siste 10 dagene, og falt -34%. Imidlertid har store adresser mellom 10k og 1M $ADA, som har eid 113 % mer i sine kollektive poser siden fallet 17. januar, og samlet $53,6 millioner i tokens.»

Innlegget Bitcoin holder over $38K og Ether over $2,5K, her er hva som kan gi ytterligere drivstoffpriser. dukket opp først på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *