Fram: Metaverse Framing – The Best Crypto News

Ikke-fungible tokens har vært et hett tema for 2021 – det er ingen annen vei rundt dem. Deres astronomiske oppgang satte hele industrien i ærefrykt, og selv om mange forventet veksten, er det usannsynlig at noen ville ha forutsett hastigheten det skjedde med.

En annen ting å huske på er at ikke-fungible tokens (NFT-er) også har vært på den primære rampen for detaljinvestorer i dette området gjennom 2021 (kanskje sammen med noen andre trender som ikke var permanente).

Og mens NFT-er inneholder et stort antall potensielle brukssaker, har kunst blitt den dominerende fortellingen. Dette er også en av grunnene til at det er vanskelig å avgjøre om deres ville vurderinger er inkluderende eller berettiget. Uansett er det satt i gang flere prosjekter, som hver har bestemt seg for å digitalisere kunst i denne voksende digitale økonomien.

Imidlertid ser det ut til at en svært integrert del av platen eller bildet som de vanligste NFT-ene representerer, er rammen. Sjelden ser vi et NFT-prosjekt med tilstrekkelig oppmerksomhet til innrammingen.

“Et bilde uten ramme er som en sjel uten kropp”

Dette er et sitat fra den berømte Vincent Van Gogh – uten tvil en av de legendariske malerne. Og det er akkurat her rynken deres kommer inn i bildet.

Hva er frhm?

Frahms idé ble unnfanget i begynnelsen av 2021, ansporet av den økende utvidelsen av uerstattelige symboler i den tradisjonelle kunstverdenen. Dette førte til ideer om den fysiske utstillingen av NFT-er i eksisterende murstein-og-mørtel-gallerier.

Enter Athena Van Fram – Gallerieier og Ph.D. i kunsthistorien. Teamet bak prosjektet forteller at de først fokuserte på fysiske NFT-rammer, og definerte krav rundt sideforhold, rammetyper, digital visning, størrelser, porteføljeintegrasjon, brukergrensesnitt, etc.

Men til slutt bestemte de seg for å ta en annen vei. De tror at de fleste gallerier og utstillinger vil bli lokalisert og vil foregå virtuelt, ettersom det naturlige miljøet til NFT-ene vil være metaversen. Dette kan i teorien dverge eksponeringen av kunst i den fysiske verden.

Frams grunnleggende tese er at NFT-er nevnt i metaversen skal rammes inn. Det finnes ulike eksempler på Web3 Galleries.

Dekk som NFT-er

De digitale rammene vil også være ikke-utskiftbare ikoner. Her er det avgjørende å huske at rammer spiller en enorm rolle i kunsthistorien – de forsterker og legemliggjør den. På en måte er de forankret i det.

Dette har imidlertid ikke innhentet metaversen ennå. Det er fortsatt rom for forbedringer i denne avdelingen, spesielt sammenlignet med viktigheten og den generelle bruken av dekk i den fysiske verden.

Rammer har kraften til å forbedre den digitale kunsten til skaperne, samlerne og galleriene selv. Når man bruker kapital på et kunstverk, er det fornuftig at rommet gjenspeiler verdien. Og mens rammer legger skjønnhet til kunst, er det også kunst i innramming.

Siden dette er en ny primitiv, er det fullt mulig å tenke seg en vei hvor digitale rammer ville blitt like viktige som fysiske rammer. Tross alt kan vi allerede se fremveksten av digital kunst.

For mer informasjon – følg med forstå på Twitter.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *