Kjøper hvaler bitcoin the dip? On-chain analytiker Clemente sier at en ny trend dukker opp for store Bitcoin-investorer

On-chain analytiker Will Clemente har identifisert en ny fremvoksende trend for Bitcoin-investorer som kan signalisere en endring i strukturen til BTC-markedet.

I Blockware Intelligences siste pressemelding sier Clemente at Bitcoin-hvaler, eller enheter med mer enn 1000 BTC, endelig begynner å øke saldoen deres etter måneder med salg.

“Hvalene har distribuert siden september, men denne uken ser det ut til at de øker til sine beholdninger (se den svake økningen i den blå sirkelen). En interessant trend å se etter fortsatte i de kommende ukene.”

Kilde: Blockware Intelligence

I tillegg sier Clemente at de større aktørene i markedet dominerer volumet av bitcoin-transaksjoner og har fått en større tilstedeværelse siden 2020.

“Til en sidenotat om de store markedsaktørene: Store transaksjoner dominerer volumet for tiden. Dette er en trend som har vokst i over et år nå. Siden 2020 er de store gutta her og deres andel av overføringsvolumet er bare går opp. Det er også sannsynligvis en reversering fordi aggregering av transaksjoner blir mer og mer populært på store børser.»

Analytikeren sier at velstående kryptoinvestorer i Coinbase er delvis ansvarlige for å støtte prisen på Bitcoin. I følge Clemente har disse enhetene vært medvirkende til å opprettholde $30 000-nivået som en sterk støtte for BTC.

“Etter å ha brutt under $40.000-støtten, står BTC nå overfor $40.000 som et kritisk motstandsnivå. Under er $30.000 fortsatt støtten over mange tidsrammer, men området ser ut til å løpe fremover for øyeblikket.

Denne ledelsen kom først og fremst fra en enhet hos Coinbase. Med Bitcoin som nådde lokale laveste nivåer på i underkant av $33 000, ble et ganske sterkt bud gitt av Coinbase, som vist i budvarmekartet og kumulativt volumdelta og volum.»

Kilde: Blockware Intelligence

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock/Sensvector/Jorm S

Innlegget Vil Bitcoin Whales Kjøpe Dip? On-chain analytiker Will Clemente sier at den nye trenden til store Bitcoin-investorer først dukket opp i The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *