Sentralbanksjefen sier at Kenyas holdning til kryptovalutaer ikke har endret seg

Kenyas posisjon på kryptovalutaer er fortsatt uendret guvernøren i Kenyas sentralbank (CBK), har Patrick Njoroge sagt. De siste kommentarene fra Njoroge kommer mens Kenya fortsetter å sementere sin posisjon som et av landene på det afrikanske kontinentet som har høyest bruk av kryptovalutaer.

CBKs nye holdning til kryptovalutaer avdukes snart

Guvernøren for sentralbanken i Kenya (CBK), Patrick Njoroge, har sagt at Kenyas holdning til kryptovalutaer forblir uendret. Njoroge, som kom med kommentarene like etter CBKs pengepolitiske kunngjøring, avslørte imidlertid at sentralbanken vil snakke mer om kryptovalutaer i nær fremtid.

Som nevnt i den kenyanske Wallstreet-rapporten, kommer guvernørens gjentakelse av CBKs holdning til kryptovalutaer mer enn seks måneder etter at det dukket opp rapporter om at kenyanske banker utstedte varsler som oppfordret kunder til å avstå fra praksisen med å handle kryptovalutaer.

Njoroges bekreftelse av sentralbankens holdning til krypto kommer også i kjølvannet av rapporter om at Kenya nå er rangert som det afrikanske landet med den høyeste prosentandelen av sin befolkning som har kryptovaluta. I tillegg forventes Kenya å fortsette å lede verdens peer-to-peer kryptovalutamarked i 2022.

Sentralbanksjefen oppfordrer til tålmodighet

Til tross for disse rapportene og dataene som tyder på at Kenya hadde Afrikas nest største peer-to-peer bitcoin-omsatte volumer i 2021, så det ut til at Njoroge antydet at institusjonen hans ikke vil skynde seg å komme med nye kunngjøringer angående sin holdning til krypto og andre produkter . Han sa:

Jeg tror vi kommer til å snakke mer fullstendig om dette rommet, ikke bare kryptovalutaer. Kryptovaluta er én spak, ett lite område … så vi vil snakke mer fullstendig om dette i nær fremtid, men jeg antar på mellomlang sikt. Så vær tålmodig med det…. det er nok å si at vår posisjon ikke har endret seg på noen av disse produktene.

Hva er ditt syn på denne historien? Du kan fortelle oss hva du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *