SOL-prisoppdatering: Solana (SOL)-pris ved ukentlig støtte rundt $96,0; Kjøper du Dip?

Solana (SOL)-kurs handles med gevinster på lørdag etter en serie med rekkevidde-bundne økter. Likevel er ikke paret ute av skogen ennå. Investorer må krysse terskelen for 22. januar-høyder rundt $114,21. Paret er under dannelse av lavere høyder og lavere nedturer siden 4. desember.

I løpet av de siste syv dagene har SOL falt nesten 30 % og selgere fortsetter å dominere prisaksjonen. I skrivende stund handles SOL/USD til $96,23, opp 5,36% for dagen. Den nåværende markedsverdien rangert som nr. 7 til $30B i henhold til CoinmarketCap.

Solana Network kan få et løft på Coinbase-noteringen

Den nest største kryptobørsen etter handelsvolum, Coinbase forbereder seg på å notere Solana Program Library (SPL) tokens på sine handelsgulv.

Teknisk sett har Solanas (SOL) pris tatt en pust i bakken etter en salgsrute nær den ukentlige supporten. Det forventes noe oppadgående momentum fra dette nivået som indikert av andre tekniske indikatorer.

Kilde: Handelsvisning

Den daglige relative styrkeindeksen (RSI) lyder på 28 og er på randen av en bullish crossover. Kjøpere kan forsøke å komme seg etter de nylige nedgangene på $90,00 med en appetitt på 33 % avkastning.

Bulls må teste det horisontale motstandsnivået på $141,76, så bare det kan være en trendreverseringsbetingelse for SOL.

Kilde: Handelsvisning

Alternativt, hvis prisen bryter de ukentlige laveste prisene på $80,67, kan markedsdeltakeren møte den neste horisontale støttesonen på $62. Nivåene er sist sett i august.

Innlegget SOL-prisoppdatering: Solana (SOL)-pris ved ukentlig støtte rundt $96,0; Kjøper du Dip? dukket opp først på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *