X Ventures og Agora slår seg sammen for å arrangere X-konkurransen

X Ventures og Agora er glade for å kunngjøre lanseringen av X Competition, som gir blokkjede-gründere sjansen til å vinne opptil 2 millioner dollar i finansiering, et forretningsstrategiverksted med anerkjente eksperter i Berlin, og eksponering for over 50 VC-er på Agora 9. utgave Global Blockchain Congress, en blokkjedekonferanse kun for invitasjoner i Dubai 21.–22. februar 2022.

Dehnadi, en av X Ventures fire partnere, er “begeistret for å samarbeide med Agora for å finne, støtte og feire forandringsskapere som våger å utfordre status quo”. X-konkurransen, hvis søknadsfrist er 7. februar, er et online og på scenen pitch-arrangement rettet mot globale blockchain-oppstarter.

“I løpet av 5 faser tar vi sikte på å finne de mest lovende lagene og forberede dem for fremtidig suksess,” sa Dehnadi. Prosjektteam inviteres til å sende pitch-dekkene sine til [email protected] De 10 beste prosjektene vil presentere under nettfinalen og konkurrere om 5 VIP-lagbilletter til Global Blockchain Congress av Agora.

Vinneren vil også motta en gratis tur til kongressen for hele laget og dusinvis av 1:1-møter med VC-er. På kongressens siste dag vil alle 5 teamene bli drillet på scenen av et ekspertpanel, og de 3 beste prosjektene vil bli invitert til en 3-dagers workshop i Berlin.

Dehnadi er sikker: “På dette tidspunktet har du tiltrukket deg interessen til mange investorer, og du har sannsynligvis et valg om hvem du vil jobbe med.” Opplæringen er skreddersydd for hvert av prosjektene og dekker temaer som skalering av selskaper, bygging av forretningsmodeller og verdiforslag, kartlegging av kundereiser, fundraising og pitching, men er ikke begrenset til disse.

For mer informasjon, besøk X Competition-nettstedet. Pitch-dekk skal sendes til [email protected]

Om X Ventures & Agora

X Ventures er et helt nytt tysk Venture Studio Fund. X Ventures er en fusjon mellom 3 vellykkede Venture-fond (Eazy Ventures, MMM Capital, Mikado Capital) med mål om å bli Europas ledende Blockchain Venture Studio Fund.

Vi elsker Blockchain-baserte prosjekter og støtter sterkt ideen om desentralisering av makt og beslutningstaking. Team vi liker å jobbe med er oppdragsdrevne, intellektuelt ærlige og uendelige elever. De ønsker å bidra til å bygge en bedre verden og er ikke i det bare for hovedstaden.

Agora har hovedkontor i UAE, med regionale kontorer i Midtøsten. Vårt oppdrag er å legge til rette for internasjonal handel ved å koble selskaper med hverandre på tvers av kontinenter og gi tilgang til markeder og fond. Mer spesifikt er Agora forpliktet til å legge til rette for internasjonale selskapers tilgang til arabiske og afrikanske markeder og fond gjennom flere plattformer som tillater direkte tilkobling til bedriftskjøpere og investorer fra disse regionene.

Innlegget X Ventures og Agora Team up to Host X Competition dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *