Cryptocurrency Exchange Binance begrenser 281 kontoer til nigerianske brukere

Binance, en av de største kryptovalutabørsene i verden, har bekreftet begrensningen av flere nigerianske kontoer. I følge detaljene som ble delt av selskapet, ble 281 kontoer berørt av de siste personlige kontorestriksjonene.

Binance forklarte at omtrent 38 % av de nevnte kontoene ble begrenset på forespørsel fra internasjonale rettshåndhevelsesmyndigheter. Mens selskapet allerede har løst 79 saker, jobber det fortsatt med andre for å finne en løsning. Kryptovalutabørsen skisserte at alle ikke-lovhåndhevelsesrelaterte saker vil bli løst innen de neste to ukene.

I et brev til nigerianske brukere skisserte Changpeng Zhao, administrerende direktør i Binance, viktigheten av brukersikkerhet og nevnte at selskapet er viet til sitt nigerianske fellesskap.

“Beskyttelsesmekanismer som KYC, tiltak mot hvitvasking av penger, samarbeid med rettshåndhevelse og kontorestriksjoner er på plass for å sikre at samfunnet vårt forblir beskyttet og at uredelig aktivitet forhindres. Dette er en global tilnærming som brukes i alle land. Omtrent 281 nigerianske kontoer har blitt påvirket av disse personlige kontorestriksjonene, med omtrent 38 % av disse tilfellene begrenset på forespørsel fra internasjonal rettshåndhevelse, sa Zhao.

Binance og Afrika

På grunn av et hopp i bruken av kryptovaluta-eiendeler over hele Afrika, har Binance økt sin tilstedeværelse i regionen. Den digitale aktivahandelsplattformen kunngjorde nylig sponsingen av AFCON 2021 og fremhevet at selskapet har gitt gratis kurs i kryptokurs til over 541 000 afrikanere de siste to årene.

Med økende gransking knyttet til kryptovaluta-eiendeler rundt om i verden, har Binance økt sine KYC-krav for å beskytte kunder over hele verden, inkludert Nigeria.

«Å vie mer kundeservicepersonell til regionen: Vi vil dedikere flere CS- og risikoagenter med stor forståelse for det nigerianske markedet. Vær trygg, vi jobber hardt for å imøtekomme alle kundeserviceforespørsler,” la Zhao til.

Binance, en av de største kryptovalutabørsene i verden, har bekreftet begrensningen av flere nigerianske kontoer. I følge detaljene som ble delt av selskapet, ble 281 kontoer berørt av de siste personlige kontorestriksjonene.

Binance forklarte at omtrent 38 % av de nevnte kontoene ble begrenset på forespørsel fra internasjonale rettshåndhevelsesmyndigheter. Mens selskapet allerede har løst 79 saker, jobber det fortsatt med andre for å finne en løsning. Kryptovalutabørsen skisserte at alle ikke-lovhåndhevelsesrelaterte saker vil bli løst innen de neste to ukene.

I et brev til nigerianske brukere skisserte Changpeng Zhao, administrerende direktør i Binance, viktigheten av brukersikkerhet og nevnte at selskapet er viet til sitt nigerianske fellesskap.

“Beskyttelsesmekanismer som KYC, tiltak mot hvitvasking av penger, samarbeid med rettshåndhevelse og kontorestriksjoner er på plass for å sikre at samfunnet vårt forblir beskyttet og at uredelig aktivitet forhindres. Dette er en global tilnærming som brukes i alle land. Omtrent 281 nigerianske kontoer har blitt påvirket av disse personlige kontorestriksjonene, med omtrent 38 % av disse tilfellene begrenset på forespørsel fra internasjonal rettshåndhevelse, sa Zhao.

Binance og Afrika

På grunn av et hopp i bruken av kryptovaluta-eiendeler over hele Afrika, har Binance økt sin tilstedeværelse i regionen. Den digitale aktivahandelsplattformen kunngjorde nylig sponsingen av AFCON 2021 og fremhevet at selskapet har gitt gratis kurs i kryptokurs til over 541 000 afrikanere de siste to årene.

Med økende gransking knyttet til kryptovaluta-eiendeler rundt om i verden, har Binance økt sine KYC-krav for å beskytte kunder over hele verden, inkludert Nigeria.

«Å vie mer kundeservicepersonell til regionen: Vi vil dedikere flere CS- og risikoagenter med stor forståelse for det nigerianske markedet. Vær trygg, vi jobber hardt for å imøtekomme alle kundeserviceforespørsler,” la Zhao til.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *