Ethereum-adresser med mer enn 0,1…

Antallet Ethereum-adresser med mer enn 0,1 ETH har nådd et nytt all-time high, ifølge Glassnode-tilbud.

informasjon fra glassknute Den viser at antallet Ethereum-adresser med mer enn 0,1 ETH nettopp har nådd en ny all-time high, noe som er bra for nettverket. Det totale antallet av disse adressene er nå omtrent 6,823 millioner.

ETH-adresser med 0,1+ mynter: Glass Node

Populariteten og bruken av Ethereum har eksplodert de siste årene, hovedsakelig på grunn av veksten av desentralisert finans (DeFi) og ikke-fungible tokens (NFT). 2021 så et stort hopp i disse titlene, fra omtrent 3,5 millioner til 6 millioner det året.

Ethereums hash-rate for gruvedrift nådde også en ny all-time high for noen dager siden, og nådde 1,1 PH/s. Dette kommer ettersom nettverket sakte er på vei inn i et Proof of Stake-system.

Imidlertid har ikke alle nyheter vært gode for Ethereum de siste to årene. Gassavgifter har blitt et stort problem for mange brukere, som ikke kan foreta transaksjoner som vil medføre hundrevis av dollar i avgifter.

Det er et visst håp i det faktum at den gjennomsnittlige transaksjonsgebyret på Ethereum har falt med mer enn 50% de siste to ukene. Lag 2-skaleringsløsninger har også gitt mye optimisme i denne forbindelse, med Loopring, Optimism og Arbitrum One blant de populære løsningene. Disse nettverkene resulterer i minimale transaksjonsgebyrer.

2022 er et nøkkelår for Ethereum

Ethereum gjennomgår en PoS-overgang med ETH 2.0-oppdateringen, selv om utviklerne vurderer å gå bort fra det navnet. Dette er for å forhindre forvirring blant nye brukere, og det nye omstridte navnet er “konsensuslag”.

I likhet med resten av kryptovalutamarkedet har Ethereum vært svært vellykket i det siste markedskrakket. Men fremtiden ser lys ut, i hvert fall ifølge Panteras informasjonssjef.

Andre nettverk, som Solana og Fantom, forbedrer seg også for å gi brukerne mer insentiv til å bytte, men sistnevnte er fortsatt den dominerende smartkontrakten og dApp-plattformen i markedet. JPMorgan Chase mener imidlertid at Ethereum har tapt noe terreng til Solana når det kommer til NFT-er.

Påfølgende Ethereum-adresser med mer enn 0,1 ETH nådde et nytt høydepunkt for første gang på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *