Litecoin-prisprediksjon: LTC/USD-markedsforsøk faller til $100Litecoin-markedet forsøker å falle med $100–31. januar
LTC/USD-markedet forsøker å falle rundt 100 dollar ettersom kryptoøkonomien ikke klarer å samle seg nordover mot en høyere motstandslinje i sine nylig rekkeviddebundne handelsutsikter. Kryptohandelen har mellom $108 og $104 siden oppstarten av operasjoner i dag, da den holder en negativ prosentandel på 3,83.s

Markedsforsøk faller til $100: LTC-handel
Nøkkelnivåer:
Motstandsnivåer: $120, $130, $140
Støttenivåer: $80, $70, $60

LTC/USD – Daglig diagram
Det daglige diagrammet LTC/USD avslører det kryptoøkonomiske markedsforsøkene som faller rundt $100 etter en linje med et rekkeviddebundet handelsmønster preget av mindre lysestaker som var litt over verdilinjen. 50-dagers SMA-trendlinjen er over 14-dagers SMA-trendlinjen. De bearish kanaltrendlinjene trakk sørover, og legemliggjorde de nedadgående trendkreftene. De Stokastiske Oscillatorene er i det oversolgte området med linjene stengt i området 20, og tilsynelatende prøver de å indikere tilbakefall av fallkraft.

Ville det være teknisk ideelt å følge en fallende kraft etterpå når LTC/USD-markedet forsøker å falle til $100?

Mot forventningen om at LTC/USD-handelen måtte rally mot et høyere motstandspunkt rundt trendlinjen til 14-dagers SMA i sitt nylige rekkevidde-bundne handelsmønster, men kryptokursen har tatt et raskt fallende kurs som markedet forsøker å falle til $100 for tiden. Imidlertid kan det like gjerne ikke være for bra for handelsmenn å følge bevegelsen til nedsiden. Langposisjonshandlere må nå være på vakt for å oppdage når et tegn på markedet forsøker å ta et tilbakeslag mot gjeldende verdilinjehandelssone.

På ulempen med teknisk analyse, trengte LTC/USD-markedets kortposisjonshandlere for å gjøre innsatsen sin med å konsolidere rundt $100. Så derfor vil det være flere fallende muligheter mot verdilinjen for å oppnå lavere verdier til fordelene deres. I et forsøk på å oppnå denne formodningen, må en bearish lysestake ta en fullverdig formasjon mot verdilinjen nevnt tidligere på en bærekraftig måte.

LTC/BTC Prisanalyse

Til sammenligning velter Litecoins skyveevne under en fallende kraft påført den av Bitcoin over et par økter. Kryptovalutaparmarkedet forsøker å falle ytterligere under trendlinjene til SMA-ene. 50-dagers SMA-indikatoren er over 14-dagers SMA-indikatoren. Alle handelsaktivitetene som involverer kryptoparet er innenfor trendtakten til bearish-kanalene. De Stokastiske Oscillatorene er i oversolgt regionen med sammenkoblede linjer, noe som indikerer en konsolideringsbevegelsesstil. Det betyr at basiskrypten fortsatt mister holdninger til flaggskipets motkrypto.

Ønsker du å kjøpe eller handle Bitcoin (BTC) nå? Invester hos eToro!

68 % av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren.

Les mer:

Denne kryptonyheten levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *