Studie: amerikanske finansielle rådgivere forventer…

I følge funnene fra en ny undersøkelse forventes antallet finansielle rådgivere som for tiden gir råd til kryptoholdende klienter å doble seg fra dagens to av ti eller 20 % til 44 % innen utgangen av 2022.

Bare fire prosent forventer at antallet kryptoholdende klienter vil gå ned

Antallet finansielle rådgivere i USA som for tiden rådgiver sine kunder om kryptobeholdning forventes å dobles i 2022, har en ny studie funnet. I følge studien, som undersøkte formuesforvaltningseksperter basert i USA, er denne anslåtte økningen i antall rådgivere til 44 %, i takt med deres forventning om at flere kunder (omtrent 33 %) sannsynligvis vil bli innehavere av krypto mot slutten av 2022.

Studie: Amerikanske finansielle rådgivere forventer at andelen kryptoholdingkunder vil øke med 60 %

Som vist av dataene som ble innhentet fra de 153 respondentene som deltok i Arizent Researchs 2022 Prediction-undersøkelse, forventer omtrent 60 % av finansielle rådgivere å se antallet kryptoholdende kunder øke. Og med bare 4 prosent av respondentene som forventer å se dette tallet falle, tyder studiefunnene på at kundenes etterspørsel etter kryptovalutaer ikke avtar.

Andre konkurransemessige trusler

Snarere viser funnene at kryptovalutaer, som nå er mye dekket av finanspressen, “er [now] et stort tema i investeringskretser» Imidlertid, ifølge studiens rapport, har denne veksten i kryptovalutas popularitet lagt til bankenes liste over bekymringer som allerede inkluderer trusselen som fintech og betalingsfirmaer utgjør, så vel som den omtalte amerikanske digitale valutaen. Studierapporten forklarer:

Bare fire av ti banker ser en økning i investeringene sine i tradisjonelle kredittkort med lojalitets- og belønningsfunksjoner i løpet av de neste tre årene. Det kan være en refleksjon av andre konkurransemessige trusler mot kredittkort, for eksempel digitale betalingsalternativer som PayPal og Venmo og initiativer fra Federal Reserve.

Dette kommer i tillegg til én av fire banker som ser en reell mulighet for en konkurransetrussel som utgjøres av forbrukere som banker i den amerikanske sentralbankens initiativ “som FedNow sanntidsbetalinger, et alternativ til tradisjonelle bankoverføringer og ACH-overføringer” en “digital dollar”. ‘ valuta blir også sett på som en annen mulig konkurransetrussel.

Studie: Amerikanske finansielle rådgivere forventer at andelen kryptoholdingkunder vil øke med 60 %

I mellomtiden fant studien også at muligheten for at store teknologibedrifter muskulerer seg inn i finansnæringen er en viktig bekymring for banker og forsikringsselskaper. Som vist i dataene, bekymrer omtrent “seks av ti digitale forsikringsselskaper at disse angrepene er en konkurransemessig trussel.”

På den annen side forventer nesten halvparten av alle banker, “eller 47 %, at Big Tech blir en stor konkurrent innen tre år.” Funnene viser også at regionale banker er mest bekymret med 64 %.

Hva er dine tanker om denne historien? Fortell oss hva du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *