Bitcoin økte til 10-dagers høyeste:…

Etter å ha falt under $37.000 i går, gikk bitcoin på offensiven og la til mer enn $2.000 i timer for å oppnå en ny 10-dagers høyde. De alternative myntene er også godt i det grønne, med en bemerkelsesverdig registrert gevinst fra Ethereum, Solana, Terra og andre.

Bitcoin taper $39K

De siste dagene har vært svært volatile for den primære kryptovalutaen. Bare på torsdag falt den til $35 500 ved to separate anledninger før den begynte å gjenvinne en viss verdi og nådde $38 000 i løpet av helgen.

Den økte til og med til $38 600 som rapportert på søndag, men bjørnene gikk inn og tillot ingen ytterligere gevinster. Akkurat det motsatte, de presset eiendelen sørover, og BTC dumpet under $38 000 timer senere.

Situasjonen forverret seg i går da bitcoin falt med ytterligere 1000 dollar. Det var imidlertid her oksene kom for å leke. I løpet av de påfølgende timene begynte BTC å gjenvinne verdi raskt og oversteg $38 000.

Dessuten satte det i gang et nytt etappe som resulterte i en kort berøring av $39 000, som ble den høyeste prislappen på omtrent ti dager. Per nå har bitcoin gått litt tilbake, men markedsverdien har skutt opp til godt over 700 milliarder dollar.

BTCUSD. Kilde: TradingView

Altcoins Se Grønn

De alternative myntene blødde ut i går, men de fleste er godt i grønt nå. Ethereum leder an med en massiv økning på 10 % som har drevet den nest største kryptoen til bare 2800 dollar.

Binance Coin, Cardano og Dogecoin har registrert mer beskjedne kursgevinster på rundt 4 % hver. Flere økninger kommer fra Ripple, Avalanche, Shiba Inu, MATIIC, Polkadot, CRO og andre.

De viktigste vinnerne fra de større altcoinene er Solana og Terra. Begge har hoppet med rundt 17 % på en daglig skala. Som et resultat har SOL tatt tilbake det ettertraktede $100-merket, mens LUNA ligger over $50.

Flere daglige økninger kommer fra LooksRare (19%), Osmosis (15%), Mina Protocol (14%), Cosmos (14%), Aave (13%), Gala (12%), Curve DAO Token (11%), og andre.

Krypto-markedsverdien er opp med rundt 100 milliarder dollar på en dag og er nær 1,8 billioner dollar.

Oversikt over kryptovalutamarkedet.  Kilde: Quantify Crypto
Oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *