Du kan nå kjøpe CHEDDA, ​​den største…

CHEDDA er et desentralisert kulturtoken opprettet på Ethereum-blokkjeden som ERC20-token. Det begynte å rally etter nyhetene om en kommende notering på ZTexchange og fikk 66% bare i dag.

Hvis du vil vite mer om CHEDDA, ​​inkludert om det er verdt å investere i de beste stedene å kjøpe CHEDDA, ​​så er du på rett sted.

BESTE STEDENE Å KJØPE CHEDDA NÅ

Hva er CHEDDA?

ERC20-tokens har et gebyr på 3 % på hver transaksjon. 1 % brennes for alltid og de resterende 2 % deles ut til CHEDDA-teamet for den pågående utviklingen av prosjektet. Å brenne tokens på hver transaksjon gjør CHEDDA til et deflasjonsmiddel.

Det vil ikke være så mange CHEDDA i omløp som det er nå. Ved å brenne halvparten av forsyningen og 1 % av hver transaksjon, vil den totale forsyningen av CHEDDA reduseres over tid.

Dette gir innehavere et insentiv til å holde på tokens på lang sikt ettersom det sirkulerende tilbudet avtar og prisen på tokenet øker.

Bør jeg kjøpe CHEDDA i dag?

CHEDDA gjør det veldig bra akkurat nå, men gjør markedsundersøkelser og overvåk trender før du forplikter deg til en investering. Ta alle rådene med en klype salt.

CHEDDA Prisprediksjon

CHEDDA overgikk prisprognoser av Digital Coin Price, Coin Data Flow og mange andre analytikere. Totalt sett ble en pris på $0,002 spådd om et år. CHEDDA handles for øyeblikket til 3 ganger det.

CHEDDA PÅ SOSIALE MEDIER

Innlegget Du kan nå kjøpe CHEDDA, ​​dagens største vinner: Her debuterte det i Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *