Just-in: Krypto blir lovlig i…

Festivalen for kryptofans går endelig mot slutten i India. India foreslo tirsdag lansering av den digitale Rubee innen neste år. Den foreslår også en inntektsskatt på 30 % på inntekter fra overføring av virtuelle digitale eiendeler som kryptovalutaer og NFT-er. Dette betyr krypto er offisielt lovlig i India!

Det var et av de mest teknologikyndige og forretningsfokuserte fagforeningsbudsjettene.

Som et resultat beveger India seg endelig mot å bringe den ukontrollerte og uhemmede kryptovalutasektoren inn under et regelverk. Landets finansminister Nirmala Sitharaman foreslo også et skattefradrag på 1 % ved kilden på betalinger knyttet til kjøp av virtuelle eiendeler.

Gaver av virtuelle eiendeler vil også bli beskattet

FM la videre til at det ikke bør tillates fradrag for utgifter eller godtgjørelser ved beregning av slike inntekter bortsett fra anskaffelseskost. I tillegg kan tap ved overføring av digitale eiendeler ikke motregnes i andre inntekter. Derfor vil gi virtuelle eiendeler bli skattlagt av mottakeren.

Til tross for et klima av tvetydighet og usikkerhet rundt kryptoaktiva og NFT-er, gjør sistnevnte dype inngrep og påvirker enhver økonomi. For eksempel sa Binance-eide WazirX forrige måned at det årlige handelsvolumet på plattformen deres oversteg 43 milliarder dollar i 2021, med en “1,735%” vekst fra 2020.

Ikke noe spesifikt skatteregime

FM la også til at omfanget og hyppigheten av disse transaksjonene har gjort det tvingende nødvendig å sørge for et spesifikt skatteregime.
Fremveksten av kryptoaktiva har ført til oppstart av oppstartsbedrifter som ønsker å innovere i sektoren. For eksempel gjorde Andreessen Horowitz sin første investering i India i fjor ved å støtte kryptovaluta-børsen CoinSwitch Kuber.

FM avslørte også at RBI ville avduke sin CBDC i neste regnskapsår. RBI har allerede gjennomført flere kontrollerte forsøk i flere måneder i landet og har undersøkt dens innvirkning på bank- og pengesystemene.

Innlegget Just-In: Crypto Becomes Legal In India, Here’s All You Need To Know dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *