Skyting Metaverse NFT SWAK Coin…

Prisen på SWAK stiger for tiden betydelig. Den hoppet 142,82 % i dag, og registrerte et daglig maksimum på $0,0001298 og et daglig lavpunkt på $0,0000499 de siste 24 timene.

For øyeblikket handles SWAK til $0,000122 med et 24-timers handelsvolum på $627,455.

Markedsverdien og det sirkulerende tilbudet er imidlertid ikke tilgjengelig ennå, men det maksimale tilbudet er 10 milliarder dollar i SWAK-mynter.

Men hvorfor går prisen på SWAK opp? La oss ta en dyp titt på alt dette.

Hva er SWAK?

Før vi fordyper oss i hvorfor SWAK gjør en så stor fottur i dag, la oss først forklare at SWAK er for de som møter den for første gang.

Kort sagt er SWAK en OpenSea NFT-pool lagret på Ethereum-blokkjeden som har mange unike beholdninger (10 000) med bevis på eierskap.

SWAK kommer fra det motsatte av ordet KAWS, et moderne kunstmerke designet av Brian Donnely med karakteren til Mikke Mus.

KWAS har hatt stor innflytelse på store utstillinger på Brooklyn Museum i New York, Yuse Museum i Shanghai og National Gallery of Victoria i Melbourne Australia.

SWAK NFT genererer bildene beregningsmessig og de er alle 24 * 24 piksler, de fleste av dem har lignende stiler og sjeldne NFT-merkenavn som NorthFace, Dior og Nike.

Hvorfor er prisen på SWAK så høy?

Etter lanseringen av SWAK i går, 31. januar 2022, har den i dag økt med 70 %.

Den massive prisøkningen kom omtrent to timer etter at den ble notert på CoinMarketCap; Det er en av hovedårsakene til den siste prisøkningen, slik det er for nesten alle mynter etter å ha blitt notert på CoinMarketCap.

For øyeblikket er minimumsprisen for en SWAK NFT 0,06 ETH ($164). Imidlertid kan sjeldne SWAK-er kjøpes for 0,075 ETH, og dette har flere stiler og attributter.

Dessuten er SWAK-tokenet oppført på CoinMarketCap, og SWAK NFT-er var allerede tilgjengelige på OpenSea for to uker siden, med mer enn 100 NFT-salg og 114 ETH ($300 000) i omløp.

SWAK-mynten etter Metaverse NFT steg 142 %: dette er årsaken bak debuten i Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *