Suku pumper opp på Binance-nyheter…

SUKUs live-pris i dag er $0,49 med et 24-timers handelsvolum på $66,3 millioner. SUKUs pris har steget 59 % de siste 24 timene, forsterket av nyhetene om Binances notering.

Denne artikkelen vil fortelle deg alt du trenger å vite om Suku: detaljer om nettverket, om det er en god investering, og de beste stedene å kjøpe Suku.

Beste stedene å kjøpe Suku akkurat nå

Hva er SOCO?

SUKU er et økosystem av Web3 blokkjede-baserte løsninger designet for å gjøre det mulig for merkevarer og skapere å samhandle med publikum på helt nye måter og i både den fysiske og virtuelle verdenen, inkludert Metaverse.

SUKU Ecosystem er en pakke med engasjementsløsninger som sammen blir infrastrukturen for at merkevarer og skapere kan trives i den fysiske og virtuelle verdenen.

Den består av InfiniteWorld, Omni og SUKU DeFi. InfiniteWorld er en infrastruktur for å hjelpe merkevarer og samfunn med å utvide seg til Metaverse.

SUKU Omni garanterer transparens og sporbarhet. Forsyningskjeder kan gjøres om til verifiserbare og engasjerende historier for kunder. Til slutt tilbyr SUKU DeFi mikrolån og garantier.

Bør jeg kjøpe Suku i dag?

Suku kan være en lønnsom investering. Det er imidlertid bedre å vente til etter oppføringen for å se hvordan prisen utvikler seg. Avhengig av fordelen (det er bedre å nevne mangelen på det), kan gevinstene enkelt reverseres.

Suku-prisprediksjon

I følge Gov Capital vil prisen på Suku vokse til 1,98 dollar i året fra nå og 15,32 dollar om fem år.

stamme på sosiale medier

Post-Suku-infusjon i Binance-nyheter opp 59 % i dag: De beste stedene å kjøpe Suku dukket først opp i Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *