SuperBonds Finance: Bringing DeFi…

Feltet desentralisert finans er et som fortsetter å vokse. Appetitten for DeFi-applikasjoner øker dag for dag, noe som fremgår av de mange beregningene.

Data fra en populær ressurs Gamle Davy Den avslører at det for tiden er omtrent 190 milliarder dollar i verdi låst inn i ulike desentraliserte protokoller. Ledende nettverk inkluderer Ethereum, Fantom, Terra, Solana, BSC, etc.

Faktisk var Solana et av de ledende selskapene i 2021. Nettverket opplevde eksponentiell vekst når det gjelder bokført verdi og total bruk.

Og selv om det er mange produkter tilgjengelig, er obligasjoner en finansiell nisje som ikke ser ut til å få så mye oppmerksomhet. Definisjonen av en obligasjon er “et renteinstrument som representerer et lån som en investor gir til en låntaker.” I hovedsak er obligasjonseiere gjeldshavere eller utsteders kreditorer. Noen av obligasjonsdetaljene inkluderer:

  • Når lånets hovedstol forfaller
  • Vilkårene for betaling med variabel eller fast rente (den vanligste) som låntakeren må betale

Og mens obligasjoner ofte diskuteres i det tradisjonelle finansielle systemet, er de ikke veldig populære innen DeFi. Dette er hva SuperBonds Finance har som mål å adressere.

Hva er SuperBonds Financing?

SuperBonds er et DeFi-obligasjonsmarked bygget på Solana Network. Formålet er å gjøre det mulig for brukere å kjøpe eller selge og også å ta ansvar for de girende obligasjonene. I hovedsak er det en desentralisert obligasjonsbørs som gir brukere eksponering mot DeFi-markedene samtidig som de kan få en riktig verdivurdering av deres ikke-fungible obligasjoner eller tokens.

Teamet har som mål å bli det første obligasjonsmarkedet med finansielle NFT-er bygget på toppen av Solana-blokkjeden, og lover ulike muligheter.

SuperBonds og deres funksjoner

Superobligasjoner opprettes ved å øke avkastningen opptjent fra 25 % av forrige dags gebyr. Disse brukes for å få en tilfeldig visningsperiode neste dag. Denne mekanismen er designet for å gjøre det mulig for brukere å sikre høyere avkastning enn vanlige obligasjoner.

Yielden for en spesifikk obligasjon er programmert til å være fast for å oppnå en minimumsavkastning i en stabil valuta. Utstedelsen er også kontinuerlig mens variabel avkastning til forfall er variabel og knyttet til hver emisjon for å øke avkastningen.

Traders er i stand til å gi USDC slik at de kan ta vare på obligasjonene. Dessuten kan du når som helst sjekke verdien av obligasjonene deres, innenfor grensene for bekvemmelighet. De kan også løse den inn før den forfaller, når den er forfallen, eller etter den er forfallen.

Når vi snakker om selvinkubasjon, er dette også et viktig poeng. Eiendelsbeholdning er kritisk i en verden av desentralisert finans, og SuperBonds Finance gjør det mulig. Brukere trenger ikke å betale depotgebyrer eller stole på tredjeparter.

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *