ADALend Signer kontrakten med…

ADALend og Robatz Network signerer kontrakten for utvikling av den desentraliserte utlånsprotokollen. Robatz Network og ADALend representerer en betydelig milepæl for utviklingen av utlånsprotokollen og vil tillate begge selskapene å jobbe sammen for å videreføre utviklingen av protokollen, som til slutt vil øke nytten av plattformen for brukere.

ADALend er en skalerbar, tillitsløs og desentralisert utlånsprotokoll bygget på Cardano blockchain. Partnerskapet vil tillate utviklere å utføre ytterligere forskning for å analysere det samlede protokollmiljøet, inkludert likviditet, bytte, brukergrensesnitt og brukergrensesnitt. Robatz Network vil også være involvert i design og distribusjon av plattformen, med en forventet dato for å starte utviklingen av protokollarkitekturen rundt 1. april 2022. Robatz Network planlegger å forbedre brukeropplevelsen på ADALend-plattformen, slik at brukerne kan utføre selvstyrte utlånstransaksjoner med større letthet.

Om Robatz Network

Robatz Network er et programvareutviklingsselskap som spesialiserer seg på 360-graders forretningsløsninger. Selskapet spesialiserer seg på back-end, front-end og mobilutvikling, med Ruby, React og Flutter som de grunnleggende teknologiene. I 2020 begynte selskapet å utvide sin ekspertise innen desentraliserte som svermalgoritmer, edge computing og blockchain, ved å tilby forskningstjenester og utvikle løsninger. Denne tilnærmingen hjalp selskapet med å etablere et rykte som en pioner villig til å ta på seg selv de mest komplekse utfordringene med selvtillit.

Fremtiden for desentralisert utlån

Utlån er en avgjørende komponent i kryptovaluta-økosystemet, da det er en av få måter for investorer å dra nytte av beholdningen deres. ADALend ADALend er en desentralisert utlånsprotokoll som tar sikte på å gi rimelig kreditt til de milliarder av mennesker over hele verden som for tiden er uten bank. Protokollen vil bidra til å videreutvikle den desentraliserte utlånsprotokollen og bringe fordelene med kryptovaluta til flere mennesker.

Høye gebyrer og invasiv markedsføringspraksis i utlånsbransjen. Den desentraliserte karakteren til utlånsplattformene tillater brukere å operere i et selvstyrt miljø, noe som gir betydelige fordeler for både långivere og låntakere, og gjør dem i stand til å operere utenfor det tradisjonelle banksystemet.

Markedet er for tiden verdt milliarder av dollar og har muligheten til å nå enda større proporsjoner med den rette plattformen på plass.

Dette innholdet er levert av Bitcoinist.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *