Market Watch: Bitcoin opprettholder…

Etter gårsdagens økte volatilitet igjen, hvor bitcoin nådde en ti-dagers høyde over $39 000, har aktivaen roet seg like under det nivået. De fleste alternative mynter er utypisk stabile på daglig skala, med ETH som står under $2800 og Polkadot tar tilbake $20.

Bitcoin forblir over $38K

De siste dagene har vært ganske ustabile for den ledende digitale ressursen, fra et fall på nesten 2000 dollar 31. januar som førte det fra over 38 000 dollar til et lavpunkt i flere dager på litt over 36 500 dollar.

Etter å ha stoppet litt på den linjen, gikk bitcoin på offensiven i løpet av helgen. Som rapportert på søndag, gjenvunnet eiendelen $37.000 og til og med prøvde seg på $38.000.

Det ble først avvist, men oksene holdt trykket og presset BTC lenger nord. Denne gangen blir BTC til og med utfordret $39 000. Den overskred kort tid det nivået i går, som ble den høyeste prislappen på ti dager.

Bitcoin klarte imidlertid ikke å opprettholde det nivået og har gått tilbake til rundt $38 500 da disse linjene ble skrevet. Som sådan har BTCs markedsverdi holdt seg godt over 700 milliarder dollar.

BTCUSD. Kilde: TradingView

Polkadot overgår Dogecoin

De alternative myntene markerte betydelige gevinster i går, med Ethereum som ledet flokken etter en tosifret prisstigning. Per nå har den nest største digitale ressursen roet seg og ligger på i underkant av $2800. Binance Coin, Ripple og Dogecoin er i en lignende posisjon, med mindre daglige fall.

Derimot har Solana, Cardano og Avalanche merket ubetydelige økninger siden i går. SOL står på $110, ADA er over $1,05, og AVAX er nord for $70.

Polkadots 3% økning på en dag betyr at DOT handler over $20. Dessuten har DOT blitt den 10. største kryptovalutaen etter markedsverdi, ifølge CoinMarketCap, og erstatter dermed Dogecoin.

Den kumulative markedsverdien av alle kryptoaktiva har gått litt ned siden i går, men den er fortsatt over 1,6 billioner dollar.

Oversikt over kryptovalutamarkedet.  Kilde: Quantify Crypto
Oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *