Simuleringsprogramvare Markedsstørrelse til…

Den globale markedsstørrelsen for simuleringsprogramvare nådde USD 11,08 milliarder i 2020 og forventes å registrere en betydelig rask inntekts-CAGR i løpet av prognoseperioden, ifølge siste analyse fra Emergen Research. Økende etterspørsel etter simuleringsprogramvare i spillindustrien er en av de viktigste faktorene som forventes å fortsette å drive markedsinntektsvekst.

Drivere:

Simuleringsprogramvare gir mange fordeler sammenlignet med manuelle beregninger. Programvaren brukes i nesten alle ingeniørfelt som mekanisk, elektronikk, arkitektonisk og andre. Simuleringsprogramvare hjelper til med å analysere oppførselen til systemet uten å bygge og teste selve produktet. Hovedmålet med simuleringsprogramvare er å oppdage problemer på ulike produksjonsnivåer, noe som hjelper til med raskere og mer effektiv problemløsning. Simuleringsprogramvare brukes for å spare produksjonstid ettersom den reduserer designgjentakelsene, og som et resultat reduseres produktdesignsyklustiden betydelig. For eksempel hjelper mold-flow analyse til å redusere syklustiden for sprøytestøping, noe som resulterer i bedre produktivitet og kostnadsbesparelser.

Begrensninger:

Imidlertid er høye startkostnader en av de viktigste faktorene som forventes å hemme inntektsveksten til en viss grad. Simuleringsprogramvare krever avansert maskinvare å kjøre for å oppdage feil i prototypen før det endelige produktet produseres. Installasjon av maskinvare er imidlertid svært kostbart. I tillegg krever simuleringsprogramvare spesifikke programvarelisenser for å kjøre, som også er dyre, og kan være utenfor rekkevidde for enkelte små bedrifter i enkelte land.

Vekstprognoser:

Det globale markedet for simuleringsprogramvare forventes å registrere en CAGR på 17,5 % over prognoseperioden, og inntektene forventes å øke fra USD 11,08 milliarder i 2020 til USD 39,20 milliarder i 2028. Økende behov for å redusere produksjonstiden for produkter er en av hovedfaktorene som driver frem inntektsvekst fra markedet.

COVID-19 konsekvensanalyse:

COVID-19-pandemien har påvirket alle deler av samfunnet, inkludert industri, sektorer, enkeltpersoner og bedrifter. Implementering av strenge nedstengninger i forskjellige land har tvunget bedrifter til å ta i bruk nettbaserte plattformer. Simuleringsprogramvare brukes til å analysere spredningen av viruset og effektiviteten av sosial distansering. Helsepersonell bruker simuleringsprogramvare for å evaluere og reagere på COVID-19-situasjonen. I tillegg fokuserer organisasjoner på å beskytte ansatte, håndtere kritiske utfordringer og oppdage problemer tidlig for å minimere tap, noe som også forventes å øke inntektsveksten for simuleringsprogramvare fremover.

Aktuelle trender og innovasjoner:

Simuleringsprogramvare er for tiden mye brukt i undervisning, testing, forskning, utvikling og spill, blant andre applikasjoner. Hovedformålet med bruken er å imitere en realistisk hendelse. Simuleringsprogramvare brukes i spillindustrien for å teste animasjonsaspekter, lydkvalitet, grafikk, historie og generell brukeropplevelse før selve lanseringen. Ingeniører lager også programvare for spillsimulering for å tillate brukere å ta forskjellige avgjørelser i sanntid. For eksempel er LittoSIM et spillsimuleringsverktøy som brukes av teknikere og beslutningstakere i kystområder for å hjelpe dem med å utvikle nye løsninger for håndtering av kystflomrisiko. I tillegg gjør simuleringsprogramvare designere i stand til å hjelpe til med erfaringsbasert læring for å unngå ugunstige resultater etter lansering av et produkt.

Geografisk utsikt:

Europa forventes å registrere en betydelig robust inntektsvekst over prognoseperioden på grunn av rask vekst i bil-, spill- og produksjonsindustrien i land i regionen.

Strategiske initiativ:

Noen store selskaper inkludert i den globale markedsrapporten er Siemens AG, Rockwell Automation, Inc., Dassault Systems SE, Autodesk, Inc., Ansys, Inc., Bentley Systems, Incorporated, Spirent Communications PLC, Altair Engineering, Inc., PTV AG , og Simul8 Corporation.

  • I november 2019, Altair Engineering, Inc. lanserte Inspire Print3D, som er en ny produksjonssimuleringsløsning for produksjon av tilsetningsstoffer. Programvaren gir et raskt og nøyaktig verktøysett for å designe og simulere produksjonsprosessen for Selective Laser Melting (SLM). Hovedmålet med lanseringen er å forbedre kapasiteter og legge til nye muligheter for å håndtere eventuelle fremtidige problemer.

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *