Animalia: Blockchain Gaming for nye…

Non-fungible tokens (NFT-er) har utvilsomt inntatt sentrum i kryptovalutafeltet i det siste.

Fra å være et medium for udødeliggjøring av kunst til det hotteste nye samleobjektet, er de alle i raseri i disse dager. En interessant sektor hvor NFT-er markerer seg er innen spillindustrien.

Et blomstrende eksempel på det ovennevnte er play-to-earn-sektoren som er fullstendig muliggjort gjennom implementering og integrasjon av NFT-er. Og ett spill som er basert på disse symbolene og forsøkene på å opprettholde en balanse mellom kompleksitet og glede for spillere med alle ferdigheter, er Animalia. Spillet har karakterer som ikke bare er NFT-er selv, men som også er referanser til vanlige kryptotermer som okse, bjørn og hval.

Målet med Animalia er å beseire andre i kamp og potensielt tjene belønninger.

Ringer alle spillere

Ved stiftelsen er Animalia designet for å imøtekomme behovene til et bredt spekter av spillere. Spillet er gratis å bruke, men er også å spille for å tjene. Dette betyr at de som spiller det kan tjene NFT-er, som igjen kan byttes mot andre digitale tokens på annenhåndsmarkedet.

Animalia har også flere spillmoduser som gjør den egnet for både de som er nye innen gaming og de som har spilt i årevis. For det første er det spiller-versus-miljø-modus (PvE). I denne modusen konkurrerer ikke spilleren mot en annen spiller, men går i stedet gjennom en historie med mindre press.

Dette vil sannsynligvis være nyttig for de som nettopp har startet med mindre erfaring eller de som bare vil ha noe mindre utfordrende. Spillere kan også spille mot andre spillere (PvP) i både rangert og urangert modus.

I rangert modus, jo flere spill en spiller vinner mot andre, jo høyere vil rangeringen deres være, og med en høyere rangering kommer flere belønninger som tyvegods. For denne typen spilling får Animalia hjelp i person av Enzo “Warma” Floch, en Hearthstone-pro-gamer som har spilt spill i årevis, som spillrådgiver for Animalia.

Over tid håper Animalia at turneringer kan introduseres i miksen for å fremme en mer fellesskapsånd.

For nyere spillere og de som ikke vil ha den typen press, er det urangerte PvP-spillealternativer. Dette finner sted i PvP-treningsområdet, hvor spillere kan kjempe mot hverandre uten at resultatene påvirker deres rekker, poengsum og så videre.

Fremtiden til NFT Gaming

Blockchain-spillets dynamiske natur og nyheten i det hele betyr at noen av de som spiller vil være mindre erfarne. I lys av dette har Animalia tatt skritt for å sørge for at alle typer spillere blir tatt hensyn til.

For de som liker spenningen ved utfordringen og klatring på topplisten, er det rangerte PvP-spill. For de som heller vil kjempe mot andre uten å bekymre seg over en rangering over hodet, finnes det ikke-rangerte spill. For de som ikke vil kjempe mot noen i det hele tatt, finnes det også alternativer.

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *