Coachella-teamet og FTX.US er i ferd med å gi ut…

Coachella er tilbake, Coachelle-billetter er tilbake i NFTs.

I den siste kunngjøringen dannet Coachella og FTX.US et strategisk samarbeid for å utstede NFT-er støttet av Solana-blokkjeden. Under dette partnerskapet vil musikkorganisasjonen lansere NFT-er innenfor de ikke-fungible digitale eiendelene.

To år etter å ha blitt kansellert på grunn av pandemien, vil Coachella Valley Music and Arts Festival komme tilbake i april 2022, og stedet er satt i California.

I følge kunngjøringen som ble lagt ut 1. februar, vil Coachella selge en serie NFT-er, som hver representerer VIP-tilgang samt en ekstra spesialpris for deltakerne.

Flere brukssaker for NFT-er

FTX.US vil støtte NFT Collectibles Edition. NFT-plattformen samlet inn 400 millioner dollar, og presset verdsettelsen til 8 milliarder dollar.

I motsetning til andre plattformer som velger Ethereum-blokkjeden for å bygge økosystemene sine, velger FTX.US Solana for å lage digitale gjenstander. FTX.US lanserte også FTX NFT-er, en NFT-markedsplass som støtter kjøp/salg av NFT-er.

NFT-ene kommer i salg fredag ​​denne uken, med 3 forskjellige sett med NFT-er. Jo mer eksklusiv gruppe, jo flere billetter utstedes.

Coachella nøkkelsett: Består av 10 NFT-er, “nøklene” for livslang tilgang til Coachella-festivalen. I tillegg kan eiere av NFT-er nyte ekstra VIP-tilbud, for eksempel å bli med på middagsselskaper med sangere og artister.

Desert Reflections Kit: Består av 1000 NFT-er, fra salgsstedet for $180. Eiere av NFT-er kan løse inn en kopi av Coachellas fotobøker.

Sights and Sounds Collection: 10 000 NFT-kunstverk av Coachella, fra $60 – veldig budsjettvennlig for alle.

FTX.US er et datterselskap av FTX Stock Exchange i USA. Utvekslingen blir mer og mer populær, og tiltrekker seg millioner av brukere i fjor. I følge statistikk har antallet brukere økt utrolig innen utgangen av 2021, midt i den globale hypen av NFT-er og bruken av vanlig kryptovaluta.

I tillegg har selskapet lukket flere viktige samarbeid. FTX.US var også den første kryptovalutabørsen som sponset en profesjonell sportsarena i USA, i en avtale på flere millioner dollar med Miami Heat.

Den ble også vist på Super Bowl, i samarbeid med F1 Champion Mercedes og Major League Baseball.

Mange ønsker å bruke NFT-er

Børsen gikk ikke glipp av muligheten i NFT-er ved å introdusere markedet for kunder i USA. Å samarbeide med Coachella er den neste gode avtalen på børsen.

Coachella Festival er den dyreste og mest kjente musikkfestivalen i verden. Musikkfestivalen finner sted en gang i året i helgene i april og har vært det største overskuddet i musikkbransjen.

Coachellas popularitet sprer seg blant musikkmiljøet over hele verden. Den musikalske begivenheten samler mange kjendiser, artister, unge sangere og artister.

Coachella er ikke den første festivalen som begynner å utforske NFT-billettutstedelse.

I 2021 annonserte et av Miamis største kunstgallerier salg av billetter under NFT-ene. SCOPE Art Show Miami samarbeider med YellowHeart, en blokkjedebasert billettplattform for live-arrangementer, for å selge VIP-billetter i form av ikke-fungible tokens.

NFT-applikasjoner i musikkarrangementer kan revolusjonere musikkområdet, og gi musikkfans kreativ tilgang til toppartister, samtidig som blokkjedeteknologi integreres med mainstream underholdning.

Foruten NFT-er, forventes Metaverse å bli den neste store tingen. I fremtiden kan musikkelskere bli med på liveopptredener eller online-arrangementer. NFT-er spiller en viktig rolle, siden de brukes til online-billetter, fremtidige live-arrangementer, fanavatarer og suvenirer for spesifikke show.

Som rapportert vil en del av inntektene fra salget av NFT gå til Coachella-arrangører inkludert GiveDirectly, Lideres Campesinas og veldedighetsorganisasjonen Find Food Bank.

Bortsett fra det, for å redusere påvirkningen på miljøet, uttalte FTX.US også at selskapet vil kjøpe 100 000 tonn karbonutslippskreditter.

Coachella-teamet og FTX.US for å utstede NFT-billetter dukket først opp på Blockonomi.

Dette innholdet er levert av Blockonomi. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *