LBLOCK har støttenivået på $0,001 -…Lucky Block (LBLOCK) testet støttenivået på $0,001 på nytt for andre gang og holdt det, noe som førte til en 20-30 % retracement for investorer som har bud på støtte. LBLOCK-prisen handles for øyeblikket til over $0,0012.

$0,001-nivået fungerte tidligere som motstand kort tid etter at LBLOCK, en ny valuta på Pancakeswap, begynte å handle 26. januar 2022.

Den ble deretter kort testet som støtte – med et 4-timers lys i det området – før LBLOCK nådde en all-time high på mer enn $0,003. Lucky Block har nå fylt den sikringen til nedsiden – vanlig i kryptomarkeder – og holdt den støtten igjen.

Ingen stearinlys i firetimersperioden har stengt under støtteområdet definert på LBLOCK-diagrammet, og flere har nå stengt over i skrivende stund, noe som representerer en sterk tilbakeslag så langt – den korte veken nedenfor ble kjøpt umiddelbart, noe som indikerer kjøpers interesse .

Er Altcoins en god investering akkurat nå?

Usikkerheten i aksjemarkedet i første kvartal 2022 forårsaket et salg relatert til bitcoin, som har en tendens til å bli forsterket av altcoins.

S&P 500 korrigerte til en daglig 200 EMA og så en liten sprett, mens Bitcoin, som blir sett på som mer risikofylt for eiendelen, for øyeblikket er under 200 daglige EMA. BTC har vært i en nedadgående trend i tre måneder siden den nådde en all-time high på $69 000 i november 2021, og falt igjen ved den diagonale motstandslinjen i går.

For de som har en tendens til å være bullish på lang sikt i kryptovalutamarkedene, representerer en korreksjon på over 50 % i Bitcoin typisk en “kjøp på dip”-situasjon som vil gi en høy avkastning på lang sikt. Når den bullish opptrenden gjenopptas, har penger en tendens til å gå ned til altcoins.

I løpet av “altcoin-sesongen” i oksemarkedet har lavkapitalprosjekter som nye mynter på Pancakeswap en tendens til å stige med den største prosentandelen.

Lucky Block er for tiden opp over 600 % siden den åpnet handel på Pancakeswap forrige måned, 750-800 % i forhold til første og andre trinn før-salgspriser på $0,00015 og $0,00019.

Når aksjepanikken er løst – Netflix, Paypal og Facebook har sett store tap – bør Bitcoin være i stand til å finne bunnen. Noen bullish nyheter skapte overskrifter som Indias oppmykning av sin holdning til Bitcoin og Russlands kunngjøring om at de eier mer enn 200 milliarder dollar verdt av Bitcoin.

Langsiktige investorer som bygger posisjoner i kryptovalutaer i FUD-tider har en tendens til å bli belønnet i det lange løp – den neste Bitcoin-halveringen skjer også i 2024. Den forrige halveringen så Bitcoin steg fra $10 000 til $65 000 kort tid etter.

LBLOCKs bullish fortellinger inkluderer den forventede noteringen på KuCoin, Binance, FTX og utgivelsen av Lucky Block-appen. Se hele veikartet for 2022 på Lucky Block-nettstedet.

Nye mynter på Pancakeswap med lavere markedsverdi kan lett øke i pris som svar på nyhetsoppdateringer – en retest av LBLOCKs all-time high på over $0,003 vil representere en gevinst på rundt 300 % fra dagens nivå.

Kjøp Lucky Block på Pancakeswap

Disse kryptonyhetene er levert av InsideBitcoins.com. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *