Market Watch: Bitcoin falt til $3…

Etter å ha rørt et ti-dagers høydepunkt over $39 000, gikk bitcoin på nedturen og falt under $37 000. Altmyntene har også kommet tilbake i dag, med Solana som den største taperen etter en utnyttelse på en nettverksbro for 320 millioner dollar i ETH.

Bitcoin glir under $37K

De siste dagene har faktisk gått ganske bra for den største kryptovalutaen. Etter å ha falt til $36 500 på mandag, som rapportert, endret eiendelen sin bane og begynte å få verdi.

Dette resulterte i å presse over $38 000 og til og med noen få påfølgende forsøk på å utfordre $39 000. Den siste kom i et kort trykk over det nivået, som ble den høyeste prislappen på ti dager.

Imidlertid stoppet BTC i de følgende 12 timene, som rapportert i går. Etter å ikke ha vært i stand til å utfordre $39 000 en gang til, gikk bjørnene opp og kjørte kryptovalutaen sørover. Denne gangen falt bitcoin til $36 500 igjen.

Per nå har den fått noen hundre dollar og ligger på rundt $37 000. Som sådan er markedsverdien nær ved å bryte under 700 milliarder dollar.

BTCUSD. Kilde: TradingView

Altmynter i rødt: SOL dumper doble sifre

Altcoins registrerte imponerende gevinster på tirsdag før de stoppet opp onsdag. Nå er imidlertid de fleste dypt i det røde.

Ethereum nådde $2 800 for to dager siden, og markerte et høyest i flere uker. Imidlertid har en nedgang på 3 % siden den gang drevet den nest største kryptovalutaen til under 2700 dollar.

Lignende daglige prisfall er tydelige fra Binance Coin, Cardano, Ripple, Dogecoin og Shiba Inu fra de store altene. Polkadot, Terra og Avalanche har kartlagt mer betydelige tap, mens Solana har dumpet mest.

Etter en utnyttelse mot en Solana-basert bro kalt Wormhole, der gjerningsmennene slynget ETH til en verdi av 320 millioner dollar, begynte SOL å gå i verdi. Per nå er eiendelen ned med 10 % på en dag til under $100.

Flere nedganger kommer fra Arweave (-13%), Convex Finance (-12%), Curve DAO Token (-10%), Kusama (-9%), Synthetix Network Token (-9%), The Sandbox (-8% ), og andre.

Krypto-markedsverdien er redusert med 110 milliarder dollar siden gårsdagens topp og ligger på rundt 1650 billioner dollar.

Oversikt over kryptovalutamarkedet.  Kilde: Quantify Crypto
Oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Denne kryptonyheten levert av CryptoPotato. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *