Solana-prisen faller med 9 %: alt du trenger å gjøre er …

Solana-prisen ble truffet igjen etter å ha prøvd å korrigere den nylige nedgangen. Denne gangen faller prisen etter at en bro mellom Solana og Ethereum, kalt Wormhole Bridge, ble hacket, noe som resulterte i et tap på 120 000 ETH-ruller, med en estimert verdi på 320 millioner dollar.

Solana handles for øyeblikket til $98,45 med en nedgang på 9,42% de siste 24 timene. Det handles nå med 62,15 % ned fra den høyeste 6. november 2021 på $260,06.

SOLs nåværende markedsverdi er 30,9 milliarder dollar. Den har en sirkulerende forsyning på 314,8 millioner SOL-mynter og et 24-timers handelsvolum på 3,2 milliarder dollar.

gjennomborende brohull

I følge nye rapporter ble ormehullsbroen hacket i morgentimene 3. februar

I følge rapporter og Twitter-innlegg lagt ut av Solana Team, resulterte hacket i tap av rundt 120 000 innkapslede ETH-mynter verdt hele 320 millioner dollar. Etter hacket sa teamet at Ethereum (ETH) vil bli lagt til broen for å sikre at eventuell ETH som er innkapslet på broen er fullt støttet.

På den annen side har Wormhole allerede bekreftet at problemet er løst og at sårbarheten er rettet. De jobber for tiden med å restarte hele nettverket igjen.

Wormhole-utviklere har stått frem for å tilby en bug-premie for detaljene rundt utnyttelsen. De sa:

“Vi har lagt merke til at du har vært i stand til å utnytte Solanas VAA-verifiseringstoken. Vi vil gjerne presentere deg Whitehat-avtalen, tilby deg en 10 millioner dollar-bug-premie for utnyttelsesdetaljene og returnere det du har laget.”

Dette hacket fremhever nok en gang sårbarheten til DeFi-protokoller, og medgründer av Elliptic blockchain-analysefirmaet Tom Robinson sa:

“Dette viser nok en gang at sikkerheten til DeFi-tjenester ikke har nådd det passende nivået for de enorme mengdene som er lagret inne. Blockchain-transparens lar angripere identifisere og utnytte store feil.”

Solanas endeløse plager

Brobruddet er det siste i Solanas stadig voksende liste over problemer. Først var det fire påfølgende nettverksavbrudd på Solanas nettverk i januar og deretter dette hacket.

Hacket kom på et tidspunkt da Solana var klar til å rette opp markedsprisfallet for SOL som var forårsaket av overbelastning av nettverket. Det kompliserer nå problemene for et nettverk som blir hånet som “Ethereum-morderen”.

Samczsun, en typisk sikkerhetsforsker, begynte med å finne ut om hacket startet på Ethereum eller Solana.

Fra Samczsuns forskning var det bare to mulige ruter som hackeren kunne bruke. Enten benyttet de seg av broen eller så fikk de de private nøklene. I tillegg sa han at det var en lignende transaksjon i Solana der hackeren leverte ETH uten å deponere den ved å utnytte en sårbarhet i Mint wETH. Den virtuelle maskinen sendt av angriperen viste at den hadde gyldige signaturer fra foresatte

Solanas publiserte prisfall 9 %: Alt du trenger å vite om Wormhole Bridge Hack dukket først opp i Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *