Bitcoin Cash kan klatre opp til denne…

Ansvarsfraskrivelse: Funnene i den følgende analysen er forfatterens eneste meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd

Bitcoin Cash har vært i en sterk nedadgående trend siden midten av november. Salgspresset har vært utløsende og markedsstrukturen fortsatte å være bearish. Bitcoin var heller ikke på en vakker plass på diagrammet, da den hadde flere nivåer av sterk motstand overhead. Derfor virket det sannsynlig at Bitcoin Cash kunne klatre til $315-området for å jakte på likviditet før de reverserte kraftig nedover.

Kilde: BCH/USDT på TradingView

Den forrige laveste høyeste for BCH lå på $315. Over det lå et horisontalt, langsiktig betydelig nivå på $326. I løpet av de siste to månedene har $340 også vært et område som har sett kjøpere utmattet på. Ved å sette dette sammen, så det ut til at $300-$315 ville være en langt mer attraktiv salgsmulighet enn et område å se for å komme i lange posisjoner.

BCH har funnet støtte på $275-nivået, med fall til $260 og $270 på jakt etter etterspørsel. En daglig økt nær under $275 vil sannsynligvis bety at BCH var klar for neste etappe nedover.

Ganske ofte, før neste etappe i en trend, går prisen tilbake til et tidligere interesseområde på jakt etter likviditet. For BCH på pressetidspunktet var dette $315-området. Et steg høyere for BCH kan lure noen markedsdeltakere om at ytterligere gevinster er nært forestående og kan overbevise noen kjøpsordrer om å bli utført. Prisen kan da reversere kraftig og tvinge de sene kjøperne til å selge, noe som gir fart på nedgangen.

Begrunnelse

Kilde: BCH/USDT på TradingView

RSI på det daglige diagrammet har vært i det oversolgte territoriet i mer enn en uke før pressetid. 27-28-området er et sted der RSI hadde en tendens til å sprette tidligere, men i skrivende stund banket RSI på dette nivået fra under det. Dette fremhevet de ekstreme bearish-forholdene de siste dagene, og et nødhjelpsopptog kunne følge fra det oversolgte territoriet.

Awesome Oscillator var godt under nulllinjen. Dette viser det sterke nedadgående momentumet de siste ukene. Den har imidlertid registrert grønne søyler den siste uken, som viste at bearish momentum har avtatt.

OBV fortsatte å trende kraftig nedover og det ble ikke sett noe betydelig kjøpevolum.

Konklusjon

Området $315-$325 forble en å se opp for. Det var ikke umulig at BCH kunne klatre forbi $325 og snu den for å støtte de kommende ukene, men det mer sannsynlige scenariet var at en flytting til disse tidligere lavere høydene ville gi BCH drivstoffet den trengte for neste etappe nedover.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *