Bitcoin Exchange-saldo synker,…

Med utstrømmer på omtrent 43 000 Bitcoin de siste 10 ukene, har BTC-utvekslingstilbudet sunket til et rekordlavt nivå. Kryptovalutabørser har nå nesten 13,2% av dagens BTC-tilførsel.

Den 10. november 2021, da prisen på den digitale eiendelen nådde et rekordhøyt nivå på $69 000, holdt kryptobørser rundt 13,6 % av BTC-forsyningen. Det siste tallet indikerer at kryptohvaler har akselerert bevegelsen av Bitcoin fra handelsplattformer til digitale lommebøker.

“Bitcoin-utvekslingsbalanser har trukket ned til flere års laveste nivå, med totalt 42,9 000 BTC i utstrømmer siden ATH i november. Dette er veldig forskjellig i karakter sammenlignet med mai 2021 hvor børser hadde 164 000 BTC i netto tilsig,» Glassnode fremhevet.

Som et resultat av den nylige utviklingen på BTC-nettverket, har prisen på den digitale eiendelen opplevd en anstendig bedring i løpet av de siste 5 dagene. 1. februar rørte Bitcoin prisnivået på $39.000 for første gang siden 22. januar 2022. Etter en liten korreksjon de påfølgende dagene, tok kryptovalutaen tilbake til $38.000-nivået fredag.

Adresse aktivitet

Til tross for grunnen til at verdens mest verdifulle digitale eiendel fortsatt er nede med nesten 40 % fra det høyeste nivået noensinne, har Bitcoin-adresser med ikke-null-balanse nådd en ny all-time high på 40,16 millioner. Under salget av kryptomarkedet i mai 2021 var tallet 37,58 millioner.

“Lommebøker i detaljhandel med < 1BTC, ser også ut til å være upåvirket av denne korreksjonen, og tilbudet i disse lommebøkene fortsetter å stige. Tilførselsveksten for denne kohorten har sett to makroøkninger, først etter mars 2020, og igjen etter mai 2021. Gitt Bitcoins historie som et grasrotfenomen, taler dette til en voksende klasse av "sat stackere" og HODLere som forblir gjennom hele markedsforhold," la Glassnode til i sin ukentlige kjederapport.

“Den nåværende oppadgående banen for antall lommebøker som ikke er null ser ut til å være stort sett upåvirket av de siste tre månedene med pressede priser. Interessant nok er prisene i det nåværende markedet synkende (bearish), mens illikvide tilbud er i en markert opptur (bullish). Bare denne uken ble over 0,27 % av forsyningen (~51k BTC) flyttet fra en flytende til en illikvide tilstand. Innenfor et makro bearish bakteppe reiser dette spørsmålet om en bullish forsyningsforskjell, tilsvarende mai-juli 2021 , er i kraft,” la selskapet til.

Med utstrømmer på omtrent 43 000 Bitcoin de siste 10 ukene, har BTC-utvekslingstilbudet sunket til et rekordlavt nivå. Kryptovalutabørser har nå nesten 13,2% av dagens BTC-tilførsel.

Den 10. november 2021, da prisen på den digitale eiendelen nådde et rekordhøyt nivå på $69 000, holdt kryptobørser rundt 13,6 % av BTC-forsyningen. Det siste tallet indikerer at kryptohvaler har akselerert bevegelsen av Bitcoin fra handelsplattformer til digitale lommebøker.

“Bitcoin-utvekslingsbalanser har trukket ned til flere års laveste nivå, med totalt 42,9 000 BTC i utstrømmer siden ATH i november. Dette er veldig forskjellig i karakter sammenlignet med mai 2021 hvor børser hadde 164 000 BTC i netto tilsig,» Glassnode fremhevet.

Som et resultat av den nylige utviklingen på BTC-nettverket, har prisen på den digitale eiendelen opplevd en anstendig bedring i løpet av de siste 5 dagene. 1. februar rørte Bitcoin prisnivået på $39.000 for første gang siden 22. januar 2022. Etter en liten korreksjon de påfølgende dagene, tok kryptovalutaen tilbake til $38.000-nivået fredag.

Adresse aktivitet

Til tross for grunnen til at verdens mest verdifulle digitale eiendel fortsatt er nede med nesten 40 % fra det høyeste nivået noensinne, har Bitcoin-adresser med ikke-null-balanse nådd en ny all-time high på 40,16 millioner. Under salget av kryptomarkedet i mai 2021 var tallet 37,58 millioner.

“Lommebøker i detaljhandel, med < 1BTC, ser også ut til å være upåvirket av denne korreksjonen, og tilbudet i disse lommebokene fortsetter å stige. Tilførselsveksten for denne kohorten har sett to makroøkninger, først etter mars 2020, og igjen etter mai 2021. Gitt Bitcoins historie som et grasrotfenomen, taler dette til en voksende klasse av "sat stackere" og HODLere som forblir gjennom hele markedsforhold," la Glassnode til i sin ukentlige on-chain-rapport.

“Den nåværende oppadgående banen for antall lommebøker som ikke er null ser ut til å være stort sett upåvirket av de siste tre månedene med pressede priser. Interessant nok er prisene i det nåværende markedet synkende (bearish), mens illikvide tilbud er i en markert opptur (bullish). Bare denne uken ble over 0,27 % av forsyningen (~51k BTC) flyttet fra en flytende til en illikvide tilstand. Innenfor et makro bearish bakteppe reiser dette spørsmålet om en bullish forsyningsforskjell, tilsvarende mai-juli 2021 , er i kraft,” la selskapet til.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *