Bitcoin Taps 38K: Ethereum Marks…

Etter å ha falt til et ukentlig lavpunkt på $36,300, har Bitcoin begynt å gjenvinne en viss verdi og er nå rundt $38,000. Altcoins er også i et mer positivt lys i dag, ledet av Ethereums imponerende økning som presset Ethereum til et to ukers høyde over $2,800.

Altcoins Se Grønn: ETH på 2 ukers høyde

Bjørner hadde full kontroll over markedet i går, med nesten alle altcoins som blør ut. Ethereum, for eksempel, falt til $2600 etter å ha mislyktes med å toppe $2800 dagen før.

Nå er imidlertid ETH blant de beste utøverne på daglig basis. Den nest største kryptovalutaen har hoppet nesten 6% siden i går og er over $2800. Dette er den høyeste prisen ETH har sett siden 21. januar.

Solanas aksje, som falt 10 % i går etter et brobrudd i Solana, var opp 7 %. Dermed fikk SOL tilbake 100 dollar.

Binance Coin, Cardano, Ripple, Polkadot, Terra, Dogecoin, Avalanche, Shiba Inu og MATIC er også litt grønne.

De viktigste gevinstene kommer fra NEO (11%), Cosmos (10%), Hedera (10%), Kusama (10%), IOTA (9%), NEXO (9%), Convex Finance (9%), og andre. .

Markedsverdien til kryptovalutaer har økt med nesten 70 milliarder dollar, men den er fortsatt mindre enn 1,7 billioner dollar.

En oversikt over kryptovalutamarkedet. Kilde: Quantify Crypto

Bitcoin nådde $38 000

Kjernekryptovalutaen led også i går etter noen dager med oppgang. Eiendelen nådde et 10-dagers høydepunkt 2. februar på over $39 000, men bjørnene fanget opp flyttingen og presset den sørover.

Men som rapportert i går har landskapet endret seg. BTC stupte noen tusen dollar og nådde et ukentlig lavpunkt på $36 300. Den reagerte imidlertid godt på dette fallet og begynte å gjenvinne verdi nesten umiddelbart.

I løpet av de påfølgende timene hoppet bitcoin til 38 000 dollar på sin nåværende plass, og markedsverdien er fortsatt over 700 milliarder dollar.

BTCUSD.  Kilde: TradingView
BTCUSD. Kilde: TradingView

Disse kryptonyhetene er levert av CryptoPotato. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *