Du vil ikke tro hva Bitcoin Jung …

Bitcoin Jungle-prosjektet er mye mer interessant enn du sannsynligvis tror. Dette er hvordan Bitcoin vinner. Fra bakken og opp. Vi så hvordan Bitcoin Beach startet i det små, vokste ydmykt og endte opp med å endre El Salvador til det bedre. Det er bare logisk at lignende prosjekter dukker opp andre steder og prøver å fange gnisten, magien. Bitcoin Jungle har imidlertid unike egenskaper som gjør det til et helt annet dyr.

Relatert lesing | Fra bakken: Bitcoin Italia Podcast besøker El Zonte AKA Bitcoin Beach

Bitcoin Jungle-teamet er Lee Salminen, Rich Scotford og Prem Govinda. De opprettet en for profitt “desentralisert, flat organisasjon.” Hvem prøver de å tjene? På den ene siden turister og expats som har «problemer med å få penger inn i landet». På den annen side, selgere som ønsker å selge til disse turistene og expats på en enkel og praktisk måte. Bitcoin Jungles mål er å skape “en skyggeøkonomi.”

Opprinnelig gjennom et Twitter Space, fortalte de historien sin til Galoy-teamet, som fanget samtalen for podcasten deres:

Galoy-teamet ligger bak Bitcoin Beach Wallet, og var medvirkende til at El Zonte-prosjektet skulle lykkes. Bitcoin Jungle-teamet brukte sin åpen kildekode-programvare som et utgangspunkt for å utvikle sin egen lommebok, og bidrar nå og sender PR-er tilbake til Galoys åpen kildekode-depot.

Hvor i Costa Rica er Bitcoin-jungelen?

På et veldig spesielt sted det teamet beskriver som:

«Det gylne triangel er et område i det sørvestlige Costa Rica med en spesiell livsenergi for denne tiden i menneskehetens historie, hvor mennesker fra hele verden kommer for å gjenopprette kontakten med naturen, maten, samfunnet og seg selv. Det er et knutepunkt for selvutvikling og utdanning for livsreisende, digitale nomader og turister. Vi tror at dette området er klargjort for å omfavne lyd, digitale penger via Lightning Network.»

Da de først ga ut Bitcoin Jungle Wallet, sa de på bloggen sin:

«I går i Dominical, en liten surfeby på Stillehavskysten av Costa Rica, tok vi den enkle åpen kildekode-løsningen som Galoy har laget og introduserte den live for samfunnet. Folk tok til seg lommeboken like enkelt som å bruke en blyant for første gang. Den første dagen vår registrerte vi godt over 60 % av alle selgerne på markedet og mange Bitcoin, førstegangsbrukere. Alt dette ble muliggjort av den enkle løsningen som tilbys.”

Og der er det igjen, forholdet mellom surf og Bitcoin. Et fascinerende tema som vi må ta tak i ved en annen anledning.

BTC price chart for 02/04/2022 on Gemini | Source: BTC/USD on TradingView.com

Bitcoin Jungles historie

Et av Bitcoin Jungles mål er å etablere en “Bitcoin-turismeøkonomi.” Den første ideen var å lage en skole og kjøre den på Bitcoin-standarden. Da programmererne kom om bord, utviklet det hele seg til et fellesskapsprosjekt. Noe som selvfølgelig betydde at de måtte gjøre pilegrimsreisen og vise respekt. De dro til El Salvador for å se Bitcoin Beach og innså at prosjektet deres var helt annerledes.

Tilbake til Bitcoin Jungle Wallet, Prem fortalte dem alt om Galoy-depotet, og de dro til løpene. I Galoys GitHub hadde de “en full infrastruktur for en Lightning Network-lommebok og fellesbankløsning, klar til bruk.” En av deres første modifikasjoner var å implementere Colones som standardvaluta. De tilpasset programvaren til prosjektets spesielle behov.

Bitcoin Jungle-teamet lanserte på bondens marked fordi god mat kalte de rette menneskene. Det skapte en overlapping mellom expats og de som er interessert i krypto. På den annen side tiltrakk det seg også “fremtidstenkende progressive leverandører.” Strategien deres var at de skaffet likviditeten. På slutten av dagen vil de utbetale leverandørene.

Først ønsket selgerne kontanter med en gang. Noen uker senere snakket de om Bitcoins pris, beholdning og forsøkte å time markedet. Når vi snakker med folket, “det er der magien skjer.”

Hvor er virksomheten?

Prosjektets neste steg er å installere minibanker. De kan ikke være tilstede hele tiden for å utbetale leverandørene, og vel, de planlegger å belaste 1 % og betale for maskinene med det. Med tanke på at vanlige Bitcoin-minibanker belaster opptil 10 %, kan det definitivt betraktes som et fellesskapsprosjekt. I tillegg er alle interaksjoner i Bitcoin Jungle Wallet gratis.

Relatert lesing | Besøk Bitcoin Beach med denne komplette Bitcoin-nybegynneren og se hva du lærer

De ønsker å tjene flere lokalsamfunn og gjøre samfunnsoppsøk og arrangementer. De ønsker til og med å dra til San Jose, hovedstaden, hvor det er et stort grøntmarked. På den annen side mottar Bitcoin Jungle-teamet folk fra andre deler av landet som ser hva de bygger og ønsker å kopiere det andre steder. Bevegelsen bygger opp til noe. Fra bakken og opp.

Den virkelige virksomheten er imidlertid kjøpmannsløsninger. Det være seg Point of Sale-programvare eller nettstedløsninger. Noen av kundene deres har allerede salg, og i den virksomheten er prosentene mer lønnsomme. I tillegg vil Bitcoin Jungle at deres egen nettside skal være det primære knutepunktet for å finne Bitcoin-tjenester. I tillegg til den planen, ifølge Bitcoin Jungle-teamet, er “håndtering og balansering av Lightning-kanaler hoveddelen av arbeidet nå.”

Dette er hvordan Bitcoin vinner. Fra bakken og opp.

Featured Image: Bitcoin Jungle's logo from their website | Charts by TradingView

Dette innholdet er levert av Bitcoinist.com. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *