En av Ethereums konkurrenter vokser…

En Ethereum-konkurrent (ETH) trosser stagnasjonen i kryptomarkedet, og denne uken øker den i kjølvannet av blomstrende nettverksaktivitet.

I følge ny Twitter Annonsering og selvjusterende smart kontrakt og blokkjedeplattform Tezos (XTZ) satte en ny månedlig rekord med mer enn seks millioner kontraktanrop, et mål på nettverksaktivitet, i januar.

XTZ handles for $3,77 i skrivende stund, opp mer enn 28% de siste syv dagene.

Bemerkelsesverdige investorer som milliardærkapitalisten Tim Draper legger merke til. draper Fortelle Fortune denne uken at han er optimistisk med tanke på prosjektet.

“Tezos krever mindre energi og er bevis på innsats, som ETH lover å levere, men ikke kan … Alle spillere bruker Tezos for smarte kontrakter, og det vil være ekte kontrakter på lang sikt, så jeg tror det vil gjøre susen.”

Tezos har også et flerårig sponsing med det britiske fotballaget Manchester United, ifølge en ny rapport fra The Athletic.

Avtalen er angivelig verdt mer enn 22 millioner dollar i året. Sponsingsnyhetene kom etter at prisen på den smarte kontraktsplattformen gikk opp.

Det er ikke Tezos sitt første prosjekt i sportsverdenen: Prosjektet ble tidligere sponset av New York Mets baseball-team og samarbeidet med Red Bull Racing Honda.

Sjekk prishandling

Ikke gå glipp av dette – registrer deg for å få krypterte e-postvarsler levert rett i innboksen din

Følg oss TwitterOg Facebook og Telegram

Bla gjennom The Daily Hoodle Mix

nbsp
Sjekk ut de siste nyhetsoverskriftene

Ansvarsfraskrivelse: Meningene uttrykt i The Daily Hodl er ikke investeringsråd. Investorer bør utføre sin due diligence før de foretar høyrisikoinvesteringer i bitcoin, kryptovaluta eller digitale eiendeler. Vær oppmerksom på at dine overføringer og transaksjoner er på egen risiko, og eventuelle tap du måtte pådra er ditt ansvar. The Daily Hodl anbefaler ikke å kjøpe eller selge noen kryptovaluta eller digitale eiendeler, og The Daily Hodl er ikke en investeringsrådgiver. Vær oppmerksom på at The Daily Hodl er involvert i tilknyttet markedsføring.

Utvalgt bilde: Shutterstock / GrandeDuc / Nikelser Kate

Prisen på den publiserte Ethereum-konkurrenten stiger til tross for at nedgangen i kryptovalutamarkedet først ble rapportert på The Daily Hodl.

Disse kryptonyhetene er levert av The Daily Hodl. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *