Harcox Funding: DeFi Project Showcase…

Teamet hos Harcox Finance, et fellesskapsdrevet desentralisert prosjekt, er glade for å kunngjøre lanseringen av prosjektet sitt for kryptosamfunnet, da det forsøker å tilby tilgjengelige skaleringsløsninger for å tjene menneskeheten.

Om Harcox Financing

Harcox Finance er et BSC-native token og fellesskapsdrevet desentralisert venture opprettet for å tjene menneskeheten og også gi tilgjengelige skaleringsløsninger. I hovedsak muliggjør Harcox Finance enkle økonomiske aktiviteter i metaverse- og NFT-markedene for handel med kunst og samleobjekter, samt plattformer med lav gassavgift.

Prosjektet fremmer også desentralisering av økonomien, eierskap og styring, og muliggjør integrering av virkelige påvirkninger i et virtuelt rom (metavers).

Den utnytter den nyeste teknologien og kraften til innovasjoner for å drive veksten, skalere driften og løse skalerbarhetsproblemer for å gjøre kryptolandskapet til et bedre sted.

metavers

Harcox Finance vil ha Metaverse, en futuristisk virtuell spillverden, hvor medlemmene vil få en førstehåndsopplevelse av livet på en desentralisert måte. Medlemmer vil kunne kjøpe land og bygge strukturer som skoler, kontorer og konferansesentre for underholdnings- og underholdningsformål, ved å bruke NFTS og andre verktøy.

NFT Marked

Harcox Finance vil ha en NFT-markedsplass der brukere kan vise kunstverkene sine og digitale samleobjekter som andre kan kjøpe ved å bruke Harcox Finance-koden ($HF). I markedet kan medlemmene kjøpe, selge og bytte eiendom for profitt.

Brukere som tjener verdier i spillet kan komme direkte til NFT Marketplace for å bytte aktiva mot ekte penger.

HF symbol $

$HF er det originale tokenet som støtter Harcox Finance-protokollen. $HF ble opprettet på Binance Smart Chain for å øke stemmegivningen i samfunnet. Det vil være et handelssymbol for å utvide og foreta kjøp i Harcox Finance Metaverse og NFT-markedsplassen.

HF vil være tilgjengelig for handel på både sentraliserte og desentraliserte børser etter forhåndssalget, som er planlagt å starte 5. februar 2022 kl. 03.00 UTC.

Forhåndssalgsaktiviteter vil bli utført på Harcox Finance-nettstedet, hvoretter noteringen på de store børsene vil finne sted.

Harcox Financing Components

 1. Prosjektet er 100 % fellesskapsdrevet og likviditeten er låst.
 2. Alle transaksjoner i protokollen belaster ikke skatter.
 3. Det er en veldedig organisasjon og har en mekanisme for å bekjempe hval.
 4. 5 % av det totale tilbudet tildeles partnerskapet for å fremme prosjektet ytterligere.
 5. Metaverse og NFT markedsutvikling.
 6. Utviklerteamet er eksperter på blokkjeden.
 7. Sterkt markedsføringsteam.
 8. Høste- og avkastningsoppdrett

Ikoner

 • Totalt tilbud: 150 000 000
 • Maks bredde: 150 000 000
 • Blockchain: Binance Smart Chain (BSC)
 • Bar Token: HF
 • Forhåndssalg (2 nivåer): 45 %
 • Likviditet: 15 %
 • Team: 10 %
 • Befestet jordbruk og avkastning: 10 %
 • Veldedig og utviklingsarbeid: 5 %
 • Partnerskapsbonus: 5 %
 • Metaverse og NFT-økosystem: 10 %

For å delta i forhåndssalget besøk denne lenken.

Det er designet for å være et effektivt verktøy for å skalere blokkjedeindustrien som helhet, noe som gjør den sårbar for massiv adopsjon.

Med det innkommende forhåndssalget er teamet glade for å gi brukerne en sjanse til å være en del av prosjektet, i de tidlige stadiene, når vi beveger oss mot å revolusjonere bransjen.

Finn den på sosiale medier:

Twitter | Facebook | gjennomsnittlig | Telegramkanal | Telegram gruppe

Innlegget Harcox Finance: A DeFi Project som gir løsninger for å utvide rekkevidden dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i denne artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke har delt hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den med originalkilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *