Sørkoreanske kryptobørser står overfor …

Det har vært en massiv økning i antallet klager mot Sør-Koreas fire største kryptobørser i fjor. Imidlertid tar innbyggerne i bruk krypto på en stor måte. Kryptogruvedrift er også på vei oppover. Ifølge Yonhap har det vært en vertikal økning i klager reist av Korea Consumer Agency til kontorene til MP Lee Joo-hwan fra opposisjonen People’s Strength Party.

Klager ti ganger flere enn tidligere år

Dataene avslører at 232 formelle klager ble inngitt til byrået i fjor av publikum mot de fire viktigste kryptobørsene i landet, Upbit, Coinone, Korbit og Bithumb. Antallet er ti ganger klagen mottatt i 2019 og 2020. Et flertall av klagene ble registrert mot Coinone (130 saker), etterfulgt av Upbit med 74 saker, Bithumb med 17 saker, og Korbit med 11 saker.

Lee er medlem av nasjonalforsamlingens komité for små og mellomstore virksomheter. De sa at selv om kryptorelaterte klager øker hvert år, blir det ikke tatt noen tiltak for å beskytte forbrukere og kryptobrukere.

Imidlertid må økningen i klager også ses i sammenheng med fire handelsplattformers brukerbaser som ble sprunget i fjor. Ved utgangen av 2021 hadde til sammen 12,02 millioner kunder – over 23 % av befolkningen – åpnet lommebøker på de fire handelsplattformene. Dessuten hadde daglige transaksjonstall for de fire børsene nådd 3,4 milliarder dollar.

Selv om det nasjonale energiselskapet økte strømprisene, så kryptogruvedrift også en massiv økning. I 2020 ble det rapportert om 28 forsendelser av gruverigger. Dette tallet økte til 453 forsendelser i 2021. Selv om det representerer en liten andel i det globale bildet, indikerer det at hjemmegruvedriften øker i landet. Her i landet er konvensjonelle energiressurser nesten ikke-eksisterende.

Siden organet begynte å samle data i 2017, viser tallene at hjemmegruvearbeidere har brukt over 50,2 millioner dollar på riggimport.

Innlegget Sørkoreanske kryptobørser møter en økning i klager, folk som vender seg til hjemmegruvedrift dukket først opp på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *