Uforanderlig X-token IMX tapte 4 % av det…

Immutable X beskriver seg selv som den første lag-to-skaleringsløsningen for NFT-er på Ethereum. Tokenet har tapt 4 % i dag, men økningen er på 18 % de siste 7 dagene. Er det på tide å kjøpe dippen? Denne korte guiden gir svaret; du vil lære mer om IMX og de beste stedene å kjøpe IMX nå.

De beste stedene å kjøpe IMX nå

Siden IMX er en så ny ressurs, er den ennå ikke notert på store børser. Du kan likevel kjøpe IMX ved å bruke en DEX (desentralisert utveksling), noe som bare betyr at det er noen få ekstra trinn. Følg disse trinnene for å kjøpe IMX akkurat nå:

1. Kjøp ETH på en regulert børs eller megler, som eToro ›

Vi foreslår eToro fordi det er en av verdens ledende handelsplattformer for flere aktiva, en børs og lommebok alt-i-ett med noen av de laveste gebyrene i bransjen. Den er også nybegynnervennlig, og har flere betalingsmåter tilgjengelig for brukere enn noen annen tilgjengelig tjeneste.

2. Send din ETH til en kompatibel lommebok som Trust Wallet eller MetaMask

Du må lage lommeboken din, hente adressen din og sende myntene dine dit.

3. Koble lommeboken til Uniswap DEX

Gå til Uniswap, og ‘koble’ lommeboken til den.

4. Du kan nå bytte ETH med IMX

Nå som du er koblet til, vil du kunne bytte for 100-vis av mynter inkludert IMX.

Hva er IMX?

I følge Immutable X fjerner blokkjeden Ethereums begrensninger som lav skalerbarhet, en dårlig brukeropplevelse, illikviditet og en treg utvikleropplevelse.

I stedet drar brukerne fordel av umiddelbar handel og massiv skalerbarhet, mens de nyter null gassavgifter for mynting og handel med NFT-er uten at det går på bekostning av bruker- eller aktivasikkerhet.

For å oppnå det er Immutable X bygget med STARK zk-rollups, takket være hvilke brukere kan opprette og distribuere eiendeler som ERC-20 og ERC-721 tokens i massiv skala.

I følge Gods Unchained-direktør Chris Clay lar Immutable X spillet implementere et nytt metasystem som tidligere var umulig. På denne måten har Immutable X som mål å skape en opplevelse i verdensklasse for både brukere og utviklere.

Bør jeg kjøpe IMX i dag?

IMX kan være en svært lukrativ investering. Utforsk imidlertid markedet og les minst flere prisanslag før du forplikter deg til en. Nedturen kan fortsette.

IMX-prisprediksjon

Tech News Leader er veldig bullish på IMX. De spår at det kan gå opp til så mye som $7,04 på 1 år, mer enn det dobbelte av dagens verdi. IMX vil være verdt $19,78 om 5 år og $126,83 om 10 år.

IMX på sosiale medier

Innlegget Immutable X-token IMX tapte 4% av verdien på 24 timer: er det på tide å kjøpe dip? dukket opp først på Coin Journal.

Dette innholdet er levert av CoinJournal: Home. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *