Bitcoin ETF: SEC forsinker beslutning om…

4. februar 2022 kunngjorde US SEC å utsette sin kjennelse for Grayscales BTC ETF-søknad. I oktober 2021 registrerte Grayscale søknaden sin hos SEC. Filen oppga Grayscale BTC Trust-transformasjon til bitcoin spot ETF.

Tidligere har SEC forlatt spot bitcoin ETF-applikasjoner fra Fidelity, Krypton, SkyBridge og WisdomTree. Dommen som skal gis over Grayscales ventende søknad er rapportert å bli satt tilbake av US Securities and Exchange Commission (SEC). Gråtoner er den største digitale kapitalforvalteren globalt med 36,5 milliarder dollar i eiendeler. Ikke rart, SECs varsel som ble sendt på fredag ​​sa ikke noe eksepsjonelt. Fordi varselet er knyttet til Grayscales ventende søknad.

SEC krever “Skriftlige overholdelse”

SEC har spesielt krevd “skriftlig samsvar fra søkeren.” Den 10-sider lange varselet beskriver dette kravet som skal oppfylles av interesserte personer som tilhører allmennheten. SEC ba om de skriftlige kommentarene knyttet til allmennhetens synspunkter, data og argumenter. Disse synspunktene må fremheve regulatorens tidligere bekymringer om markedssvindel, manipulasjon og generell markedslikviditet.

Innkallingen sier at offentligheten kun kan bruke 21 dager fra i dag til å presentere skriftlige data, synspunkter og argumenter. Basert på den skriftlige søknaden, skal det avgjøres om Grayscales søknad skal godkjennes eller avvises. Den interesserte gruppen mennesker fra allmennheten kan sende inn sine kommentarer til SEC enten elektronisk (via e-post) eller på papir. Følgende e-postadresse kan brukes ‘[email protected]’ med emnelinjen “Filnummer SR-NYSEArca-2021-90.

SECs modell for å avvise Spot ETF-søknader

Grayscale katalogiserte søknaden sin i oktober 2021 for å konvertere aksjer i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) til en spot Bitcoin ETF. Men i desember 2021 kunngjorde SEC å utsette sin avgjørelse om Grayscales søknad. Denne avgjørelsen handlet om markedssvindel, manipulasjon og åpenhet. Grayscales nylige tweet viser at den har 36,5 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning. I det siste, 4. februar 2022, twitret Grayscale igjen og sa at GBTC-produktet sto for over 71 % av totale eiendeler.

Innlegget Bitcoin ETF: SEC Delays Decision On Grayscale’s Oct. 2021 Bitcoin ETF Again dukket opp først på CoinGape.

Dette innholdet er levert av CoinGape. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *