Boston Fed og MIT ser lovende re…

Selv om det ser ut til at USA for tiden undersøker ulike aspekter ved CBDC de vurderer, har Federal Reserve Bank of Boston gitt ut en forskningsrapport om koden som kan støtte visjonen.

Ifølge Bloomberg fokuserer denne forskningen på den første fasen av reisen inn i CBDC, som er programvareutvikling som skal behandle digitale transaksjoner.

Forskningen, utført av Boston FED og Massachusetts Institute of Technology Digital Currency Initiative, undersøkte to mulige kodebaser.

I den første basen hadde de som mål å komme frem til en kode som kunne håndtere 100 000 transaksjoner på 5 sekunder. Funnene deres oppdaget imidlertid noe bedre da de utviklet en kode (programvare) som kan behandle opptil 1,7 millioner transaksjoner per sekund.

Den nevnte programvaren er kalt OpenCBDC. Den er åpen for inspeksjon og modifikasjoner som kan forbedre koden fordi den er en åpen kildekode-lisensprogramvare.

Mens han snakket med journalister, sa Neha Narula, direktør for MITs Digital Currency Initiative, “Vi tror at dette er den beste måten å sikre at OpenCBDC blir kontrollert av et stort antall mennesker – som alle vil bringe unik kunnskap, ferdigheter og ideer til forbedring.”

Det er verdt å legge til at denne forskningen er atskilt fra pågående forskning fra Federal Reserve om potensielle risikoer og fordeler som følger med den amerikanske sentralbankens digitale valuta.

Mens torsdagsutgivelsen markerer slutten på den første fasen av forskningen og fokuserer på programvareutvikling, vil neste fase (2.) være å gjøre due diligence på andre aspekter, som f.eks.

cybersikkerhet og hvordan balansere brukernes personvern med behovet for åpenhet for å avskrekke kriminell aktivitet.

Federal Reserve, ledet av styreleder Jerome Powell, sa at den ikke ville presse noen statlig støttet mynt med mindre regjeringens arm presser på for det. Hvis dette til slutt går i oppfyllelse, sa FED at den kan stole på mellommenn som regulerte finansinstitusjoner.

Å utvikle en CBDC er ikke lenger en stor sak i verden. Faktisk, for et land som USA som mange forventer skal lede revolusjonen, ville det vært å ta igjen Kina, Nigeria og andre land som har gjort flere grader av fremskritt i deres fremstøt.

Imidlertid vil landet fortsatt ha en fordel hvis det utvikler sin digitale dollar, da det kan styrke dominansen til valutaen over hele kloden.

Hva synes du om dette emnet? Skriv til oss og fortell oss!

Innlegget Boston Fed og MIT ser lovende resultater i CBDC-kodetesting dukket først opp på BeInCrypto.

Dette innholdet er levert av BeInCrypto. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *