En DAO opprettet for å frigjøre Julian Assang…

En gruppe cypherpunks startet nylig en desentralisert autonom organisasjon (DAO) for å prøve å frigjøre den fengslede Wikileaks-grunnleggeren og aktivisten Julian Assange. Så langt har DAO samlet inn 7,5 millioner dollar i eter, og midlene vil bli brukt til å hjelpe med Assanges advokatsalærer og øke offentlig bevissthet om saken hans.

Assangedao samler inn nesten 6 millioner dollar for å hjelpe til med å finansiere Julian Assanges juridiske innsats og kaste lys over den systemiske svikten i våre rettssystemer.

En desentralisert autonom organisasjon (DAO) er opprettet som har som mål å hjelpe Julian Assange med å få frihet. Assange er en kjent journalist og aktivist som grunnla nettstedet Wikileaks, og han har blitt etterforsket av den amerikanske regjeringen for å ha publisert en serie 2010 Army-etterretningslekkasjer som ble gitt til ham av Chelsea Manning (tidligere Bradley Manning). USA vil gjerne se Assange utlevert til USA på grunn av hans engasjement med å publisere klassifiserte amerikanske etterretningsdokumenter.

For tiden er Assange fengslet i Londons maksimalsikkerhetsfengsel Belmarsh, og varsleren har bodd i fengselet siden 2019. Assangedao ønsker å kaste lys over korrupsjonen knyttet til Assanges sak og bidra til å frigjøre aktivisten fra fengsling. Gruppens nettsider forklarer at fokuset er å fortsette å kjempe for Julian Assange. «frihet til Julian Assange», detaljer på assangedao.org-nettstedet. Nettstedet legger til:

Vi vil samle inn midler for å hjelpe med advokatsalærer og kampanjer for å øke offentlig bevissthet om systemsvikten i rettssystemene våre. Vi, cypherpunkene, samler oss for saken til en annen cypherpunk i nød.

DAO vil utstede Justice Governance Token med hjelp fra Digital Artist Pak

Videre er nettstedet vert for et sitat fra Assange som sier: “En av de beste måtene å oppnå rettferdighet på er å avsløre urettferdighet.” Så langt har den Assange-sentriske DAO hentet inn 2 533,91 eter eller omtrent 7,5 millioner dollar ved å bruke gjeldende ethereum (ETH) valutakurser. I hovedsak tar DAO sikte på å heve ethereum mot at $JUSTICE governance token byr på en 1/1 NFT.

Den ikke-fungible token-kunsten (NFT) ble produsert av den digitale kunstneren Pak i samarbeid med Julian Assange, forklarer gruppens DAO-innsamling på juicebox.money. Ifølge Assangedao-teamet har Assange-familien støttet prosjektet og “har jobbet tett med DAO.”

Hva synes du om den desentraliserte autonome organisasjonen som ønsker å samle inn penger for å hjelpe Julian Assange fri? Fortell oss hva du synes om dette emnet i kommentarfeltet nedenfor.

Dette innholdet er levert av Bitcoin News. Alle meninger i den artikkelen tilhører leverandøren. Hvis leverandøren ikke deler hele artikkelen, kan du klikke her for å lese den originale kilden.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *