Her er grunnen til at Thailand har all riggen…

Forretningspartnerskap og virksomheter er viktige i krypto, da de indikerer hvor og når store bevegelser kan finne sted i nær fremtid. Når det er sagt, peker flere skilt til ett bestemt sted for øyeblikket. Så hva er dette landet og hvorfor er det så spesielt?

På tide å curry favor

Thailand er kanskje ikke det første navnet du tenker på når du legger ut kryptoknutepunkter. Det er imidlertid mange faktorer som gjør det mulig.

Først og fremst bestemte den thailandske administrasjonen seg for å kaste den foreslåtte skatten på 15 % på kapitalgevinster i kryptovaluta. Dette viste kraften som kryptoinvestorer hadde når det kom til bransjespesifikke retningslinjer i landet deres. Dermed gjør det til et attraktivt sted for gründere.

I tillegg avslørte data fra Finbold at litt mer enn 20 % av Thailands internettbrukere hadde kryptovalutabeholdning, noe som vitner om et høyt adopsjonsnivå. Til sammenligning hadde bare 12,7 % av USA-baserte internettbrukere kryptobeholdning. Fra det perspektivet er det fornuftig for en kryptobørs med en global tilstedeværelse som Binance å vise interesse for dette markedet.

Enda en faktor i Thailands favør er at strømprisene er relativt billige sammenlignet med USAs. Dette gjør det til et attraktivt reisemål for fremtidige gruveforetak.

Alltid “Thai” ditt beste

Reuters rapporterte at Binance og Thailands energiprodusent Gulf Energy Development Pcl var i ferd med å sluttføre et joint venture for andre kvartal 2022. Hvis avtalen blir sementert, vil de to partene måtte henvende seg til regulatorer for lisenser.

Det er viktig å huske at i 2021 inngav Thai SEC en straffeklage mot Binance siden børsen angivelig opererte uten de nødvendige lisensene. Mens Thailand kan tilby en mengde gunstige faktorer for kryptobedrifter, må investorer se om Binances vanskelige forhold til regulatorer over hele verden vil være en snublestein denne gangen.

Ungen slår ut av seg selv

Thailands Bitkub nøt ryktet om å være landets største kryptobørs. Bitkub-gründer Topp Jirayut Srupsrisopa delte imidlertid planer om å utvide selskapets virksomhet til andre land i Sørøst-Asia. Imidlertid var Bitkub angivelig på utkikk etter et land der det ikke var noen “klare vinnere”, så det kunne [presumably] vær en.

Hvis Binance-Gulf Energy Development-avtalen går gjennom, er det mulig at Binance kan ekspandere gjennom Sørøst-Asia også, om enn mer aggressivt.

Bitcoin

Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *